Merhaba henuz yeniyim

Merhaba oncelikle bayraminiz mübarek olsun hayirli bayramlar dilerim herkese buraya yeni katildim biraz gezindimfakat bu oyunda coin varmis bazi konulari bu sebepten...

Merhaba oncelikle bayraminiz mübarek olsun hayirli bayramlar dilerim herkese buraya yeni katildim biraz gezindimfakat bu oyunda coin varmis bazi konulari bu sebepten goremiyorum bana 1 tanede olsa yardim edermisiniz verenlere çok teşekkür ediyorum tekrardan iyi bayramlar.
Yardim;
[CHARGE=1] teşekkür ederim[/CHARGE]
[CHARGE=5] teşekkür ederim[/CHARGE]
[CHARGE=10] teşekkür ederim[/CHARGE]
[CHARGE=15] teşekkür ederim[/CHARGE]

• Like
Tepkiler: Zns
Merhaba oncelikle bayraminiz mübarek olsun hayirli bayramlar dilerim herkese buraya yeni katildim biraz gezindimfakat bu oyunda coin varmis bazi konulari bu sebepten goremiyorum bana 1 tanede olsa yardim edermisiniz verenlere çok teşekkür ediyorum tekrardan iyi bayramlar.
Yardim;
-=Stripped Content=-
Hoşgeldin dostum forumda kalıcı olman dileğiyle konu açarak coin kasabilirsin Kuralları oku lütfen

Hoş geldin aramıza.

1. Kullanım ve şartlar
2. Sık sorulan sorular (SSS)

Yukarı da paylaştığım linklere göz gezdirmen yararına olur. Ek olarak coin ticareti-transferi yasak, attığın her 1 yorum başına 1 coin kazanırsın açtığın konu başına da 5 veya 3 olması lazım. Kalıcı ve faydalı olman dileğiyle.

@Zns @l33t
dün açıklama yapıldı biz karışmıyoruz denildi coin transfere ama bi sıkıntı çıkarsa gelip bize ağlamayın dediler

Yardim;
-=Stripped Content=-

131,678Konular
3,270,265Mesajlar
315,737Kullanıcılar
benekdodSon Üye
Üst Alt