Merhaba Skulzz adlı Co adminden Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba Sayın Spyhackerz Üyeleri 2022 yılındayiz suan Forum güzel bir forum çok sevdim fakat forumun üyesi olduğum bu toplulukta Bir Co Admin var
Co Admin nedir ne iş yapar: Sadece Bu yetkide olanLar Deneme Moderator arkadaşLarıda
Banlama Yetkisine SahipLerdir. (Huzursuzluk çıkartan , Reklam Yapan , Küfür
Eden , VirusLü Dosya upload eden vb...) SiteyLe ilgili tüm işlevLeri ve
görevLere SahiptirLer.

Fakat bu arkadaş sadece Benim küfür ettiğim kısıma bakıyor Sebep Neden Ve sonuç kısmına bakmıyor karşı taraf ise elini kolunu sallayarak geziyor çünkü Coinlerim çalındı iki kişi beni sabote etmeye çalıştı ve direndim ben tahrik edilmeden önce anneme küfür edildi konumda hayla haklı olduğunu düşünüyorum çünkü Zar oyunu oynadık 10 K kazandı adam beni yendi Hemen hesabın da gördü 10K coini Sonra tektat gel dedi 5 K çift dedi ben yendim sonra bana atmıyorum dedi afk kaldı ben böyle birşey yapıyorsam hemen hesaplarına atıyorsam karşı tarafın karşı taraf neden bunu bana yapıyor

Coinin ne önemi var diyeceksiniz Coin forumda satılan ve forumda coin sayesinde adminlerin para kazandığı bir sistemdir o zaman yapma kardeşim coin ve zar oyununu demek istediğim bu konuda Sitede olan şahıs varlık olan @SkullZ Adlı işini iyi yapmayan Bu kişiden şikayetçiyim neden şikayetciyim peki ?
1- Coinlerim bana geri verilmedi 2- forumda okadar kişi küfür ederken şuan ben aktifken bile küfür ediliyor onlar küfür edince banlamiyor ama ben banlaniyorum çünkü beni enayi yerine koydukları için küfür ettim 3- karşı tarafa ne ceza verildiğini söylemiyor çünkü beni savunanda vardı SS de mevut konumda mevcuttur
4- kafasına göre ban atıyor
5- Çözmekten yana değil ban atmaktan yana sadece ban
6- bu gözü dönmüş canavarı biri durdurması gerek
@SpyAdmin @Al Simmons Adminlerim yardım edin

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-04-23-02-59-844_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-04-23-02-59-844_com.android.chrome.jpg
    581.8 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2022-03-05-00-00-47-579_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-05-00-00-47-579_com.android.chrome.jpg
    430.4 KB · Görüntüleme: 39
Rating - 100%
Merhaba Sayın Spyhackerz Üyeleri 2022 yılındayiz suan Forum güzel bir forum çok sevdim fakat forumun üyesi olduğum bu toplulukta Bir Co Admin var
Co Admin nedir ne iş yapar: Sadece Bu yetkide olanLar Deneme Moderator arkadaşLarıda
Banlama Yetkisine SahipLerdir. (Huzursuzluk çıkartan , Reklam Yapan , Küfür
Eden , VirusLü Dosya upload eden vb...) SiteyLe ilgili tüm işlevLeri ve
görevLere SahiptirLer.

Fakat bu arkadaş sadece Benim küfür ettiğim kısıma bakıyor Sebep Neden Ve sonuç kısmına bakmıyor karşı taraf ise elini kolunu sallayarak geziyor çünkü Coinlerim çalındı iki kişi beni sabote etmeye çalıştı ve direndim ben tahrik edilmeden önce anneme küfür edildi konumda hayla haklı olduğunu düşünüyorum çünkü Zar oyunu oynadık 10 K kazandı adam beni yendi Hemen hesabın da gördü 10K coini Sonra tektat gel dedi 5 K çift dedi ben yendim sonra bana atmıyorum dedi afk kaldı ben böyle birşey yapıyorsam hemen hesaplarına atıyorsam karşı tarafın karşı taraf neden bunu bana yapıyor

Coinin ne önemi var diyeceksiniz Coin forumda satılan ve forumda coin sayesinde adminlerin para kazandığı bir sistemdir o zaman yapma kardeşim coin ve zar oyununu demek istediğim bu konuda Sitede olan şahıs varlık olan @SkullZ Adlı işini iyi yapmayan Bu kişiden şikayetçiyim neden şikayetciyim peki ?
1- Coinlerim bana geri verilmedi 2- forumda okadar kişi küfür ederken şuan ben aktifken bile küfür ediliyor onlar küfür edince banlamiyor ama ben banlaniyorum çünkü beni enayi yerine koydukları için küfür ettim 3- karşı tarafa ne ceza verildiğini söylemiyor çünkü beni savunanda vardı SS de mevut konumda mevcuttur
4- kafasına göre ban atıyor
5- Çözmekten yana değil ban atmaktan yana sadece ban
6- bu gözü dönmüş canavarı biri durdurması gerek
@SpyAdmin @Al Simmons Adminlerim yardım edin
bana adminci velet diyen sen miydin canim 😀

Rating - 100%
ahh bi de multi hesapla kendini savunmaya calismis 🤓

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-05-00-31-31-542_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-05-00-31-31-542_com.android.chrome.jpg
    414.4 KB · Görüntüleme: 26
S

Silinen üye 7004

Öncelikle selamlar iyi forumlar dilerim @SkullZ kolay kolay kimseyi banlayan birisi değildir hatta sırf bu yüzden yönetimdende artık banla tarzında fazlasıyla azar yediği dönemleride olmuştu. Yeri geldi en yakınlarından birisi olmama rağmen bana bile ban attı chatten küfür ettim diye taraf tutma gibi bir durum olduğunu açıkcası düşünmüyorum. Ve işin asıl trajikomik kısmıda tam olarak şu iki konu ve multi hesap ile kendini savunmaya çalışman forum kurallarını okursan yasak olduğunuda farkedersin zaten geldiğinde SkullZ da gerekli açıklamayı yapacaktır. Size iyi forumlar dilerim

Rating - 100%
Öncelikle selamlar iyi forumlar dilerim @SkullZ kolay kolay kimseyi banlayan birisi değildir hatta sırf bu yüzden yönetimdende artık banla tarzında fazlasıyla azar yediği dönemleride olmuştu. Yeri geldi en yakınlarından birisi olmama rağmen bana bile ban attı chatten küfür ettim diye taraf tutma gibi bir durum olduğunu açıkcası düşünmüyorum. Ve işin asıl trajikomik kısmıda tam olarak şu iki konu ve multi hesap ile kendini savunmaya çalışman forum kurallarını okursan yasak olduğunuda farkedersin zaten geldiğinde SkullZ da gerekli açıklamayı yapacaktır. Size iyi forumlar dilerim
Haklı

Rating - 0%
Bu hesapla açtırdım ben İbrahim abiye @Valeriax adlı hesabın baninı sen ne konusuyon knk ?

S

Silinen üye 7004

Bu hesapla açtırdım ben İbrahim abiye @Valeriax adlı hesabın baninı sen ne konusuyon knk ?
Önceki konundada adam değil tarzı ithamlarda bulunmuşsun. Yediğin banı açtırdıktan sonra tekrar silinmesini talep edebilirdin bu bir bahane kesinlikle değil ve olamazda bunu bir belirteyim. Bana sen ne konuşuyon zart zurt gibi ithamlardada bulunma sevmem tasvip etmem

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Haklısın, benim gibi bir canavarı birinin durdurması gerek.

Ben forumun yönetimi ve kontrolünden görevliyim. Forumdakilerin huzuru adına görev yapmaktayım. Bu huzur her ne olursa, her kim olursa olsun sağlamakla görevliyim. Eğer ki sadece sanalda hatta sadece spyda olan bir kaç rakam yüzünden herkese küfür edip konular açıp forumda bunun yaygarasını kopartamazsın yani forumun huzurunu kaçıramazsın. Seni küfür ve hakaretten 3 gün kadar banlamıştım. Bu hareketin ban sürenin uzatılmasına bir sebep fakat ben bunu yapmayacağım. Otur uslu uslu bekle ve forumda böyle küçük olaylar için kimseye hakaret etmemeyi öğren. Eğer ki 3 gün yetmezse söyle, 1-2 hafta daha ban atabilirim.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,612Konular
3,269,693Mesajlar
315,569Kullanıcılar
Üst Alt