Merhaba ben sinem bilgisayar müh. bölümü mezunuyum. burayı nette gezinirken buldum.
Ege unisiz hangi ünv.?
Yeni üyelere bazi sinirlamalar var rank ve rütbe verdigimiz kişiler yorum yazabiliyo ondada forum için emek ver kişilere veriyoruxgüzel memnun oldum. birşey soracagım. (Buraya cevap vermek için yeterli ayrıcalığınız yok.) gibi uyarı veriyor. neden verir sizce
h.b. teşekkürlerHoşgeldin sinem
anladım teşekkürler.Yeni üyelere bazi sinirlamalar var rank ve rütbe verdigimiz kişiler yorum yazabiliyo ondada forum için emek ver kişilere veriyorux
h.b. umarım kalıcı olurum ama rütbe ve rank gerekliymiş . çok mesaj yazarakmı rütbe alıyoruz.Hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle iyi forumlar...
çok mesaj yazarakmı alıyoruz bu dedikleriniziYeni üyelere bazi sinirlamalar var rank ve rütbe verdigimiz kişiler yorum yazabiliyo ondada forum için emek ver kişilere veriyorux
sanırım bilgilerini paylaşarak forumu besleyeceksin uygun görürlerse veriyorlar ama lütfen boş post paylaşmayalım.h.b. umarım kalıcı olurum ama rütbe ve rank gerekliymiş . çok mesaj yazarakmı rütbe alıyoruz.
Merhaba tekrardan kendi aştığım konularada cevap yazamıyorum. acaba benimlemi alakalı durum , anlamış değilim.Yeni üyelere bazi sinirlamalar var rank ve rütbe verdigimiz kişiler yorum yazabiliyo ondada forum için emek ver kişilere veriyorux