bende yeni katıldım. 15 yıldır script hazır web site ve tema yapıyorum. Siteyide pek beğendim beraber bişeyler paylaşacağız inşallah.
Evet sevgili Mectruy aragorn-pc'nin kankasıyım =))hoşgeldin aragorn-pc nin kankasısın sanırım
ömrümüz yettiğince ve işlerin izin verdiği kadar katılım sağlayacağım =))hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle![]()
sana sevgili falan diyor abi aranızda ne tür bi ilişki varozaman sende eski topraksın, seditio ile baya tema olaylarına el atmıştınaragona selam söyle.

sana sevgili falan diyor abi aranızda ne tür bi ilişki var![]()

Endişe etmeyin yav ismen ve aragorn-pc den dolayı uzun zamandır tanıtığım bir isim olduğu için öyle yazdım dostça olsun diyebilmiyom bende endişe ettim.![]()

Endişe etmeyin yav ismen ve aragorn-pc den dolayı uzun zamandır tanıtığım bir isim olduğu için öyle yazdım dostça olsun diye![]()
takılıyoz kardeşim öyle, tanıdık insanları görmek iyi oluyor herzaman forumda.ve aleyküm selam evet seditio temalarını hala üretiyorum hazır web sitesi paketlerimde seditio kullanıyorumozaman sende eski topraksın, seditio ile baya tema olaylarına el atmıştınaragona selam söyle.
evet eskilerden görmek güzel gerçekten aragorn-pc de gelse iyi olurdu olmazsa ben ona asılıyım biraztakılıyoz kardeşim öyle, tanıdık insanları görmek iyi oluyor herzaman forumda.

bende yeni katıldım. 15 yıldır script hazır web site ve tema yapıyorum. Siteyide pek beğendim beraber bişeyler paylaşacağız inşallah.