Merhaba

Rating - 0%
Merhaba yeni üye oldum tek bir sorum var neden bir hack gurubu xenfero kullanır ki ?

Rating - 0%
Güvenlik açısından iyi olduğu için digerlerine ithafen.
Ha ek olarak xenforo yükselen bir forum scripti.

Rating - 0%
Hoşbuldum tşk, dostum onu demek istemedim web tabanlı uygulamalardan bahsetmiyorum, örne veriyorum onion uzantılı olması daha iyi olmaz mıydı ? ayrıca bir hacker Php kullanarak kendisi bir forum script kursa daha güvenlikli olmazmı diye düşündüm.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Rating - 0%
O Kadar Kolay Yazılır Birşeye mi benziyor kankim ?
Hadi diyelim elinle yazdın bir sürü açık kalıcak :d
ne anladım öyle işten xenforo Lisanslı Kullanıyolar Nulled VB Açık Yoktur Bunda
Admin,Rss,signup yazılsa kolay olurdu da yanlış bir tabir olacak öyle olsa dediğin gibi daha önce vbulletin ile mybb kullandım xenfero admin paneli kullanım anlamında daha iyiydi ama güvenlik paketlerini artı olarak satması ilgincime geldi :d

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
Admin,Rss,signup yazılsa kolay olurdu da yanlış bir tabir olacak öyle olsa dediğin gibi daha önce vbulletin ile mybb kullandım xenfero admin paneli kullanım anlamında daha iyiydi ama güvenlik paketlerini artı olarak satması ilgincime geldi :d
bu foruma tonlarca para harcanıyor rahat ol açık bulamazsın burda

Rating - 0%
Hoşbuldum tşk, dostum onu demek istemedim web tabanlı uygulamalardan bahsetmiyorum, örne veriyorum onion uzantılı olması daha iyi olmaz mıydı ? ayrıca bir hacker Php kullanarak kendisi bir forum script kursa daha güvenlikli olmazmı diye düşündüm.
Tamamen yazilimciya bağlı güvenlik olarak ama bir ekip yaparsa daha profesyonel olur yazılımları.
Oniom deil çünkü ihtiyaç yok onionda olacak kadar bir duru yok forumda

Moderatörün son düzenlenenleri:
131,561Konular
3,269,188Mesajlar
315,414Kullanıcılar
JESUS19Son Üye
Üst Alt