Merhabalar Arkadaşlar

Rating - 100%
Merhabalar Arkadaşlar Ben Batuhan 9 bilgisiyarim var ve 13 Yaşından Beri Sosyal Medya Hesap Açıp Kapatmak Ve Sahibinden Tokat İle İlgileniyorum Formunuzda Üyeliğim Mevcuttu Sikim Sonik Olana Bir (ipi) Adlı Formdan Ban Yediğim İçin Burdayım Herkese Hayırlı Ticaretler
Not : formda yeniyim nasıl coin kasarim bağışta buluna bilicek varmı shdjbsjzbwzjx :)

S

Silinen üye 7004

Merhaba ben İsmail Akyol 12 yaşımdan beri sosyal medya ile ilgileniyorum ( z shadow linQ atıom 😎) 2 tane super pcm var 8 tane datam var. Tokat isteyeni reelde tokalıyom sağlam tokatçıyım 👍🏻 ipim hala bulunamadı vpn açıom ziber bizi bulamıyo. Coinleride tokatladım bağışlayamıom :(

Rating - 100%
Merhaba ben İsmail Akyol 12 yaşımdan beri sosyal medya ile ilgileniyorum ( z shadow linQ atıom 😎) 2 tane super pcm var 8 tane datam var. Tokat isteyeni reelde tokalıyom sağlam tokatçıyım 👍🏻 ipim hala bulunamadı vpn açıom ziber bizi bulamıyo. Coinleride tokatladım bağışlayamıom :(
hocam bana heQ öğretirsin mi

Rating - 100%
Merhabalar Arkadaşlar Ben Batuhan 9 yaşımdan beri bilgisiyarim var ve 13 Yaşından Beri Sosyal Medya Hesap Açıp Kapatmak Ve Sahibinden Tokat İle İlgileniyorum Formunuzda Üyeliğim Mevcuttu Sikim Sonik Olana Bir (ipi) Adlı Formdan Ban Yediğim İçin Burdayım Herkese Hayırlı Ticaretler
Not : formda yeniyim nasıl coin kasarim bağışta buluna bilicek varmı shdjbsjzbwzjx :)

Abdou

witches don't cry
Rating - 0%
Merhabalar Arkadaşlar Ben Batuhan 9 bilgisiyarim var ve 13 Yaşından Beri Sosyal Medya Hesap Açıp Kapatmak Ve Sahibinden Tokat İle İlgileniyorum Formunuzda Üyeliğim Mevcuttu Sikim Sonik Olana Bir (ipi) Adlı Formdan Ban Yediğim İçin Burdayım Herkese Hayırlı Ticaretler
Hoş geldin kardeşim 1k coin alıp level 2 olabilirsin yok sadece konuları okumak için coin istiyorsan atabilirim kolay gelsin iyi forumlar

Rating - 100%
Hocam dalga geçilmek icin açmadım konuyu ama teşekürler yinede yorumunuz için tellefondan yazdigim için yazım hatası olabiliyor 👍

ahmonlayn

hepsi yaralar, sonuncusu öldürür.
Rating - 0%
eliniz değmişken bana da coin atın kanka bu yaştan sonra mesaj okuyamiyorum 😀 @Abdou

131,494Konular
3,268,692Mesajlar
315,273Kullanıcılar
Trkcann29Son Üye
Üst Alt