Merhabalar İnstagram konusunda bilgili arkadaşlar içeri gire bilir mi

Öncelikle merhaba arkadaşlar bir sorum olucak bilgili arkadaşlara 13.7b takipçim mevcut modellik yapıyorum hakkımda googlede 25 tane haberim mevcut news kısmında ise 9 tane...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle merhaba arkadaşlar bir sorum olucak bilgili arkadaşlara 13.7b takipçim mevcut modellik yapıyorum hakkımda googlede 25 tane haberim mevcut news kısmında ise 9 tane mevcut fakat mavi rozet talep ettiğimde red ediliyorum hack işlerinden anlamam mavi tik konusu araştırırken bu siteye denk geldim yardımcı ola bilicek arkadaşlar var mı bilgi vere bilicek

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhabalar, mavi tik almak biraz sıkıntılı iştir dediğiniz gibi güzel bir yazı ve düzgün kanıtlar atmanız gerekiyor resmi olmanız lazım, eğer hiçbir türlü alamıyorsanız instagrama mail atarak durumunuzu bildirin, veyahut parayla alanlarda oluyor siz tercih edebilirsiniz(Youtubedede bir kaç video var Mavi Tik nasıl Alınır gibi başlıklar ile)

Merhabalar, mavi tik almak biraz sıkıntılı iştir dediğiniz gibi güzel bir yazı ve düzgün kanıtlar atmanız gerekiyor resmi olmanız lazım, eğer hiçbir türlü alamıyorsanız instagrama mail atarak durumunuzu bildirin, veyahut parayla alanlarda oluyor siz tercih edebilirsiniz(Youtubedede bir kaç video var Mavi Tik nasıl Alınır gibi başlıklar ile)
Tekrardan merhaba hocam haberlerim farklı tabi ki de güzel içerikli ve youtubede izlediğim kadarıyla haberlere çıkın vb gibi videolara rastladım instagrama sorun bildirden neredeyse 30 defa bildirdim geri dönüş olmadı napıca mı bilmiyorum bu form mu buldum

Tekrardan merhaba hocam haberlerim farklı tabi ki de güzel içerikli ve youtubede izlediğim kadarıyla haberlere çıkın vb gibi videolara rastladım instagrama sorun bildirden neredeyse 30 defa bildirdim geri dönüş olmadı napıca mı bilmiyorum bu form mu buldum
@Blackbey Mail üzerinden instagrama ulaşmayı deneyin googlede aratarak destek maillerini bulabilirsiniz.

@Blackbey Mail üzerinden instagrama ulaşmayı deneyin googlede aratarak destek maillerini bulabilirsiniz.
Bunun harici bir hesap vardı direk ad soyad olarak ve kişi hiç kullanmıyordu 1 2 ay izledim nerdeyse ve şikayet ettim kapattırdım tek şikayetle kullanıcı adını üstüme almak için fakat kapanan hesabın kullanıcı adı alınamıyor muş ve açmam gerekiyor o hesabı benim değil napa bilirim

instagram Hesaplarına Mavi Tik Alabilmek Için Tek Koşul Haberlere Çıkmak Değildir Bir çok ufak koşullar vardir instagram yetkili Ekibine Destek Maili Atmaniz Ve Bire bir Konusma Saglamaniz Lazim neden uygun olmadığınızi Söyleyeceklerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,005Konular
3,273,948Mesajlar
316,750Kullanıcılar
@batSon Üye
Üst Alt