Merhabalar

Kaligula 

Gaius Julius Caesar Augustus Germanicus
Rating - 0%
Merhabalar, iyi forumlar dilerim. Uzun yıllardır web masterlık alanında çalışıyorum. Aranıza katılmak dün nasip oldu ve burada hem kendimi geliştireceğime hem de edindiğim bilgi ve tecrübelerle topluluğa katkı sağlayacağıma inanıyorum.

PHP, JavaScript, HTML ve CSS gibi web teknolojilerinin yanı sıra, Adobe'nin çeşitli yazılımlarına, Excel ve Word gibi ofis uygulamalarına da hakimim. Ayrıca Python becerilerimi geliştirerek botlar ve otomasyon sistemleri yazmayı hedefliyorum. Bununla birlikte, üniversitemde çeşitli yapay zeka ve programlama kulüplerinde aktif olarak faaliyet gösteriyorum. Akademik ölçekte gerçekleştirdiğim projelerden edindiğim deneyimleri sizlerle paylaşmayı da sabırsızlıkla bekliyorum

Kaligula 

Gaius Julius Caesar Augustus Germanicus
Rating - 0%
Spyhackerz forumuna hoşgeldin @Kaligula harika bir tanışma yazısı ile başlamış kendini çok iyi özetlemişsin, foruma katkını en kısa sürede bekliyorum.
Aşağıda oluşturduğumuz kategoriyi domine edebilecek bir arkadaşı kazanmak bizi mutlu eder, tekrardan hayırlı olsun.

Gezgin rütbesinde kalman normal bir durum olmaz o sebep ile seni majör olarak başlatıyorum ve webmaster ile coder yan ranklarınıda ekliyorum

foruma katkı sunduğun sürece bu rankta kalmayacağına emin olabilirsin yükselirsin, fayda vermeyi bırakmamanı tavsiye ederim, yönetim olarak tüm arkadaşlarımızı izliyor hiyerarşi içinde gereğini hakkaniyet ile yapıyoruz.

Duyurular kısmında son güncel başlıklara göz atmanda fayda var, iyi forumlar dilerim.
Geri dönüşünüz ve vermiş olduğunuz değer için teşekkür ederim. Tecrübelerimi aktarmaktan mutluluk duyacağımı bilmenizi isterim. En kısa sürede konularımda buluşmak dileğiyle, iyi forumlar dilerim

131,497Konular
3,268,704Mesajlar
315,278Kullanıcılar
xorjsoftwareSon Üye
Üst Alt