Satım META PAKET ( OTO DM-TOPLAYICI ) SİTE KURULUM + HESAP ( Meta Hesap Düşürmek isteyenler için )

OTO DM OTO TOPLAYICI SİTE KURULUM USER PAKET 1-2-3 K ESKİ TARİH FACEBOOK HESABI HEPSİ FİYAT ALMAK İÇİN https://t.me/Cpta06

Arkadaşa elimde olanları atıyordum engelledi mectruy güven grubundayım ben beni bilen bilir. Attıklarıma fiyat biçmedim ben site kuruyordum onlarıda yanında veriyorum. Telif tik sitesi kurup onlarıda yanında veriyorum.
Boş laf yapma teneke. Değerli Spyhackerz üyelerine ücretsiz paylaşılan yazılımları satmaya çalışıyorsun sonra da burada zırlıyorsun.

Teneke falan düzgün konuş domain ve hosting almak ücretsiz mi site kurulum+ face hesabı yazıyor orada milleti karalama burada

ORDA KOSKOCAMANA SİTE KURULUMU + FACE HESABI YAZIYOR OTO DM MESSENGER FALAN SATILIK YAZMIYOR erkek olsan engelleyip kaçmazdın

AÇILAN KONUNUN BAŞLIĞINDAN APAÇIK ORTADADIR SİTE KURULUMU + FACE HESABI (PARANTEZ İÇİNDEKİLER ÜCRETSİZDİR) Burda milleti karalayıp bir şey elde edemezsin dostum

@SkullZ @Anarchosa @Ritalix Konunun başlığında Site kurulumu + face hesabı yazıyor. Oto messenger oto dm pub yazılımlar kesinlikle satılık değildir hiçbir yerde de ücret verilmemiştir. Sadece paketin içinde onlarda verilecektir diye yazdım. Bu arkadaşın derdi ne çözemedim fakat Yüzlerce refkefim var grupta. Cem'de beni tanıyor burada bana hakaret edip teneke falan deyip beni karalaması hoş değil.

Sorun sanırım public bi toplayıcının satılması,Evet bu ahlaki olarak uygun olmayabilir (Kişiden kişiye göre değişir) Fakat satıcı kimsenin başına bişey dayayıp zorla satmıyor,Ürün sorunsuz çalışıyorsa bi problem yok.Ürün velev'ki public ürünün public olduğu konu atılmamış zaten.
@uajanss isimli arkadaşa hayırlı işler.

131,868Konular
3,272,132Mesajlar
316,429Kullanıcılar
kartalist 25Son Üye
Üst Alt