@meteha2n okumayan pişman

Instagram @meteha2n ALLAHIM MUHAMMEDİM PEYGAMBERİM ÜMMETİM VATANIM BEN BÖYLE BİR YETENEK BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM BABAM DİYO YAZILIM OKU ULAN OROSPU COCUGU ŞU ADAMDAKİ YETENEĞE...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Instagram @meteha2n ALLAHIM MUHAMMEDİM PEYGAMBERİM ÜMMETİM VATANIM BEN BÖYLE BİR YETENEK BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM BABAM DİYO YAZILIM OKU ULAN OROSPU COCUGU ŞU ADAMDAKİ YETENEĞE BAK BU ADAM BU HALDEYSE OKUL OKUYANIN ANASINI GÖTÜNDEN SİKEYİM 2 AYDIR KAPATAMADIĞIMIZ HESABI 5 DAKİKADA KAPATTI HESAP KAPATTIRMAK İSTEYEN BÜTÜN OROSPU ÇOCUKLARI BU ADAMA ULAŞSIN ULAN BU NEDİR BU NE YETENEKTİR BU NASIL BİR ŞEYDİR

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Instagram @meteha2n ALLAHIM MUHAMMEDİM PEYGAMBERİM ÜMMETİM VATANIM BEN BÖYLE BİR YETENEK BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM BABAM DİYO YAZILIM OKU ULAN OROSPU COCUGU ŞU ADAMDAKİ YETENEĞE BAK BU ADAM BU HALDEYSE OKUL OKUYANIN ANASINI GÖTÜNDEN SİKEYİM 2 AYDIR KAPATAMADIĞIMIZ HESABI 5 DAKİKADA KAPATTI HESAP KAPATTIRMAK İSTEYEN BÜTÜN OROSPU ÇOCUKLARI BU ADAMA ULAŞSIN ULAN BU NEDİR BU NE YETENEKTİR BU NASIL BİR ŞEYDİR
Dolandırılma garantisi

2 AYDIR KAPATAMADIĞIM Bİ HESABI KAPATTI ALLAHIM MUHAMMEDİM PEYGAMBERİM BEN BÖYLE BİR YETENEK GÖRMEDİM BEN BÖYLE BİR ŞEY ÖMRÜMDE GÖRMEDİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,201Konular
3,277,061Mesajlar
317,186Kullanıcılar
adreno213Son Üye
Üst Alt