Metin2 Hile Fake Hesap Çalma Programı

Merhaba arkadaşlar bir hafta önce yazılıma merak sarmıştım. Soluğu C# ' ta aldım. Canım sıkıldı ve böyle birşey düşündüm hem ilk denemem olur, bu şekilde pratik yaparım diye...

Merhaba arkadaşlar bir hafta önce yazılıma merak sarmıştım. Soluğu C# ' ta aldım. Canım sıkıldı ve böyle birşey düşündüm hem ilk denemem olur, bu şekilde pratik yaparım diye düşündüm.

Program metin2 hilesi görünümlü hesap çalma programı.
buton kısmına kod eklersiniz gmaile hesap bilgilerinin gelmesi için , zaten proje klasörünün içinde ne varsa birlikte yüklüyorum.
Eksiklerim fazlasıyla vardır ilk haftam ve ilk denemem :)
Amaç kurbanların bunu hile gibi görüp textbox1 ve textbox2 ye bilgilerini yazıp bilgilerinin gmail adresimize düşmezi ama yeni başlayıp kodlarda sıkıntı çektiğim için o kısmı halledemedim.Giriş Yaptıktan Sonra Form1 den Form2 ye geçiş yapılıyor. Şifre Girilmezse şifre girilmedi şeklinde hata veriyor.

Görüntüler :

2.PNG5.PNG
3.PNG4.PNG

İndirme Linki Ve Virustotal :

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Hahah bunu yiyen hala varmıdır ya :) yeni nesil zehir olması gerek idi :D

Varsa yiyen onun ben neyse :D

Ellerine sağlık dostum.

Dünyada en kolay şey insan dolandırmak , kandırmak.
Şimdi oyun ticaretleri , oyun item satışları dönüyor he maksat ufaktan başlamak pratik yapmak öğrendiklerimi pekiştirmek yorumun için teşekkür ederim :)

Merhaba arkadaşlar bir hafta önce yazılıma merak sarmıştım. Soluğu C# ' ta aldım. Canım sıkıldı ve böyle birşey düşündüm hem ilk denemem olur, bu şekilde pratik yaparım diye düşündüm.

buton kısmına kod eklersiniz gmaile hesap bilgilerinin gelmesi için , zaten proje klasörünün içinde ne varsa birlikte yüklüyorum.
Amaç kurbanların bunu hile gibi görüp textbox1 ve textbox2 ye bilgilerini yazıp bilgilerinin gmail adresimize düşmezi ama yeni başlayıp kodlarda sıkıntı çektiğim için o kısmı halledemedim.Giriş Yaptıktan Sonra Form1 den Form2 ye geçiş yapılıyor. Şifre Girilmezse şifre girilmedi şeklinde hata veriyor.

Görüntüler :

Ekli dosyayı görüntüle 8498Ekli dosyayı görüntüle 8499
Ekli dosyayı görüntüle 8500Ekli dosyayı görüntüle 8501

[Gizli içerik]

Görüntüler :

Ekli dosyayı görüntüle 8498Ekli dosyayı görüntüle 8499
Ekli dosyayı görüntüle 8500Ekli dosyayı görüntüle 8501

Ban yermi hesap

132,012Konular
3,274,008Mesajlar
316,757Kullanıcılar
Üst Alt