Merhaba arkadaşlar bir hafta önce yazılıma merak sarmıştım. Soluğu C# ' ta aldım. Canım sıkıldı ve böyle birşey düşündüm hem ilk denemem olur, bu şekilde pratik yaparım diye düşündüm.
Program metin2 hilesi görünümlü hesap çalma programı.
buton kısmına kod eklersiniz gmaile hesap bilgilerinin gelmesi için , zaten proje klasörünün içinde ne varsa birlikte yüklüyorum.
Eksiklerim fazlasıyla vardır ilk haftam ve ilk denemem
Amaç kurbanların bunu hile gibi görüp textbox1 ve textbox2 ye bilgilerini yazıp bilgilerinin gmail adresimize düşmezi ama yeni başlayıp kodlarda sıkıntı çektiğim için o kısmı halledemedim.Giriş Yaptıktan Sonra Form1 den Form2 ye geçiş yapılıyor. Şifre Girilmezse şifre girilmedi şeklinde hata veriyor.
Görüntüler :

İndirme Linki Ve Virustotal :
Program metin2 hilesi görünümlü hesap çalma programı.
buton kısmına kod eklersiniz gmaile hesap bilgilerinin gelmesi için , zaten proje klasörünün içinde ne varsa birlikte yüklüyorum.
Eksiklerim fazlasıyla vardır ilk haftam ve ilk denemem
Amaç kurbanların bunu hile gibi görüp textbox1 ve textbox2 ye bilgilerini yazıp bilgilerinin gmail adresimize düşmezi ama yeni başlayıp kodlarda sıkıntı çektiğim için o kısmı halledemedim.Giriş Yaptıktan Sonra Form1 den Form2 ye geçiş yapılıyor. Şifre Girilmezse şifre girilmedi şeklinde hata veriyor.
Görüntüler :

İndirme Linki Ve Virustotal :
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl