millet günde 100 site düşürüyor biz hale eli..bet

Özürdiliyorum bu başlığı açtım ama gerçekten deli olcam ya arkadaşlar zone h ye ne zaman girsem 3-4 tane kamil var yahu ne zaman girsem her saniye zone atıyorlar *q lütfen dork...

Özürdiliyorum bu başlığı açtım ama gerçekten deli olcam ya arkadaşlar zone h ye ne zaman girsem 3-4 tane kamil var yahu ne zaman girsem her saniye zone atıyorlar *q lütfen dork konusunda yardımcı olcak yokmu shell basma vb. vb. herşeyi biliyorum ama günde 1-2 site düşürüyor 24 saat pici acık taratıyorum ediyorum çabalıyorum yok emeklerın karşılıgı yok türkçe bildigim için tr sitelerini taratıyorum belki düşer uyarırız falan hesabı yok onlarda düşmüyor yardım edin .s

Exploit kullan kardeşim. Daha karlı çıkarsın. Ayrıca server root öğrenirsen bir siteden onlarca hatta yüzlerce site çıkartırsın.

Server ayrı olay kardeşim. Server exploitlerini araştır, yüksek sayılara ulaşmak için bunu, DNS Hijacking gibi şeyleri kullanıcaksın.
nasıl yanı abi aydınlatıcı bir makale varmı ben cok site düşürmek istiyorum sadece dork mantıgını epey geliştirsem olmazmı yüksek düşürme imkanım onu soruyum

dostum o adamlar brute force felan kullanmıyor , serveri rootluyor ve serverdeki sitelere basıyorlar , server rootlamanın büssürü yöntemi var
c8 bom dan tut cron joba kadar bypassı mevcut biraz araştır

linux server root bypass felan yazark bulabilirsin

dostum o adamlar brute force felan kullanmıyor , serveri rootluyor ve serverdeki sitelere basıyorlar , server rootlamanın büssürü yöntemi var
c8 bom dan tut cron joba kadar bypassı mevcut biraz araştır

linux server root bypass felan yazark bulabilirsin
hocam elinizde makale varmıdır araştırdımda hep ingilizce çıktı varsa eğer duacınız olurum

birader nasıl 7 / 24 açık bırakıyon yav :D internetini sömürür

131,662Konular
3,270,183Mesajlar
315,716Kullanıcılar
Tomercu100Son Üye
Üst Alt