mite e-posta göndersem ?

mite gönderilen e-postalara cevap veriyorlar mı ve başıma bela alır mıyım ? içerikte sadece bir sorum var ama sitelerinde bu soruya cevap yok, yanıt bulmak için e-posta...

mite gönderilen e-postalara cevap veriyorlar mı ve başıma bela alır mıyım ? içerikte sadece bir sorum var ama sitelerinde bu soruya cevap yok, yanıt bulmak için e-posta göndermeli miyim ? daha önce gönderen ve cevap alan oldu mu ? lütfen dalga geçmeyin, normal bir soru soruyorum değerli kullanıcılar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Başına bela alıp almayacağın, soracağın soruya bağlı. E-Mail atmadan önce, internette araştırma yapabilirsin. Eğer hala bir sonuç bulamadıysan ve atmakta çekiniyorsan protonmail.com'dan atabilirsin.

Başına bela alıp almayacağın, soracağın soruya bağlı. E-Mail atmadan önce, internette araştırma yapabilirsin. Eğer hala bir sonuç bulamadıysan ve atmakta çekiniyorsan protonmail.com'dan atabilirsin.
soru aslında basit bir şey, bir projem var ve finansman gerekiyor, istihbarat konusunda onlara yardımcı olabilecek bir proje olduğu için kendilerine bu konuda bir destekleri var mı ve şartlar vs. nedir diyee sormak istiyorum ama internette o kadar tuhaf yorumlar var ki, yok evden alırlar, yok kaçırırlar falan çocukça şeyler yüzünden içimde bir korku var.

mite gönderilen e-postalara cevap veriyorlar mı ve başıma bela alır mıyım ? içerikte sadece bir sorum var ama sitelerinde bu soruya cevap yok, yanıt bulmak için e-posta göndermeli miyim ? daha önce gönderen ve cevap alan oldu mu ? lütfen dalga geçmeyin, normal bir soru soruyorum değerli kullanıcılar.
mit kolay kolay cevap vermiyor canım bakmaz bile

soru aslında basit bir şey, bir projem var ve finansman gerekiyor, istihbarat konusunda onlara yardımcı olabilecek bir proje olduğu için kendilerine bu konuda bir destekleri var mı ve şartlar vs. nedir diyee sormak istiyorum ama internette o kadar tuhaf yorumlar var ki, yok evden alırlar, yok kaçırırlar falan çocukça şeyler yüzünden içimde
evden alma falan yok hangi dünyada yaşıyorlar bilmiyorum ama uluslar arası veya fazla kurumsal bir şirket olmadığı sürece özellikle istihbarat konusunda bakmazlar bile cevabı geçtim

kanka maili tutup direk silerler cevap bile vermezler özellikle iş istihbaratsa belki farklı bir amacın var adamlar güvenemez

Maalesef dostum, cevap alamazsın.

132,081Konular
3,274,942Mesajlar
316,882Kullanıcılar
sericinSon Üye
Üst Alt