Merhaba Arkadaşlar
bu saldırı ortak ağlar için geçerlidir
İlk önce gereken Yazılımlara geçelim :
1- DHCP Dns server
2- Burp süite Community
arkadaşlar ilk önce ayarlarımızı yapalım
Denetim masası > ağ paylaşım > solda ki bağdaştırıcı seçeneklerinden wifi mizin üstüne çift tıklayıp ip4 seçeneğine birdaha çift tıklayıp bu ayarları yapınız
not : beni telegramdan attınız bu arada ayıp ediyonuz
sonra dhcp dns serverdan şu ayarları yapalım :

sonra aşağı kaydırın :

son olarak burp süite ayarlarını yapalım

ilk ayar olarak interface off yapalım
sonra :

bu ayarlar ıyapalım ve bir sağtaği yukardaki butona basalım
son olarak

support seçeneğine tıklayalım
ve tüm ayarlar bitmiştir site map kısmından kurbanın dual server klosöründeki configru dosyasını düzenlediğimiz domain yazdığımız siteye girince site mapta çıkacak ve dual server ı çalıştıracaz kurban girdiği an girdiği sitenin şifresi kullanıcı adı elimizde
ve son kez de dual serverımıza bakalım ama benim hedefim olmadığı için bende bir şey gözükmicez çünkü benim ağımda o siteye giricek biri yok

tek yapmanoz gereken beklemeniz he bu yöntem işe yaramaz demeyin da 3-4 yıl önce facebook şifresiz yayın yapıyordu
daha detaylı anlatım için :
youtube videosu :
iyi günler dilerim ifinim
bu saldırı ortak ağlar için geçerlidir
İlk önce gereken Yazılımlara geçelim :
1- DHCP Dns server
2- Burp süite Community
arkadaşlar ilk önce ayarlarımızı yapalım
Denetim masası > ağ paylaşım > solda ki bağdaştırıcı seçeneklerinden wifi mizin üstüne çift tıklayıp ip4 seçeneğine birdaha çift tıklayıp bu ayarları yapınız
not : beni telegramdan attınız bu arada ayıp ediyonuz
sonra dhcp dns serverdan şu ayarları yapalım :

sonra aşağı kaydırın :

son olarak burp süite ayarlarını yapalım

ilk ayar olarak interface off yapalım
sonra :

bu ayarlar ıyapalım ve bir sağtaği yukardaki butona basalım
son olarak

support seçeneğine tıklayalım
ve tüm ayarlar bitmiştir site map kısmından kurbanın dual server klosöründeki configru dosyasını düzenlediğimiz domain yazdığımız siteye girince site mapta çıkacak ve dual server ı çalıştıracaz kurban girdiği an girdiği sitenin şifresi kullanıcı adı elimizde
ve son kez de dual serverımıza bakalım ama benim hedefim olmadığı için bende bir şey gözükmicez çünkü benim ağımda o siteye giricek biri yok

tek yapmanoz gereken beklemeniz he bu yöntem işe yaramaz demeyin da 3-4 yıl önce facebook şifresiz yayın yapıyordu
daha detaylı anlatım için :
youtube videosu :
iyi günler dilerim ifinim