Modemimde port açılmıyor diyenler buyursun. (1 Viewer)

Joined
Dec 31, 2017
Credits
1,593
Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar, sizi bu konuda bilgilendirmek istedim. Modeminizde eğer port açılmıyor ise büyük ihtimal "CGN" havuzuna girmişsinizdir.
Şimdi soracaksınız nasıl anlayacağız diye çok basit. Modem arayüzüne girdikten sonra, ipinizin yazdığı yeri bulun. Türk telekom modem kullananlar en üstte bulunan durum kısmındadır. Eğer ordaki ip ile kendi ipinizi sorguladığınız zaman ikisi farklı ise cgn havuzundasınız. CGN havuzundan çıkmanız için internet sağlayıcınızdan sabit ip almanız gerekli. Eminim ki bu bilgi bir çok kişinin işine yarayacak.
 
Joined
Mar 31, 2020
Credits
11,854
Rating - 0%
+ eklemek isterim ki cgn havuzundan cıkmanın yolları var abonelikler var internette sabit ip li sızdırılmış abonelikler onları modem arayüzünüzdeki aboneliklere girebilirsiniz bu demek oluyorki karşı tarafın modemine bağlanıyorsunuz yani aboneliğini aldığınız kişi modem arayüzüne bakınca 10 15 kişi görünce şaşırıp sizi dava edebilir yani illegal bir yöntem bu dediğim fakat darcomet rat vs gibi rat programlarında port açmak istiyorsanız anlık olarak ngrok dan port açabilirsiniz
 

Users who are viewing this thread

Top