Müptezel küfürbaz bir paragöz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%

Müptezel adlı kullanıcı hesap kapatmak için istediği parayı alamayınca küfürler ediyor. İşi gücü para olmuş. Şikayet edeceğim dediğim zaman bile küfürler ediyor. Hiç güvenilir biri değil. Sayfa yöneticileri küfürcü paragöz şahs hakkında işlem yapsın lütfen…​

Ekli dosyalar

• 141A60F1-6A44-42FD-9428-A93E154890F8.jpg
    141A60F1-6A44-42FD-9428-A93E154890F8.jpg
    167.9 KB · Görüntüleme: 52

Ethereum 

Ethereum
Rating - 100%
Malmısın amk gerizekalısı adam haklı işin gücün para yazmışsın bana yazsan evliyatını skerdim aq adam yine sabırlı davranmış

rus 

seclusion
Rating - 100%
Hocam adam sana fiyatı söylüyor sen de taşak geçer gibi neyse hiç param yok diyorsun, adamın sana sormasının sebebi 200 tl bile olsa sana elinden geldiğince indirim yapacak belli ki. Sen böyle konuşursan o da sana aynı şekilde konuşur, dua et cihana denk gelmemişsin aq çee. Boş konu bence my mind...

Rating - 0%
Malmısın amk gerizekalısı adam haklı işin gücün para yazmışsın bana yazsan evliyatını skerdim aq adam yine sabırlı davranm
Malmısın amk gerizekalısı adam haklı işin gücün para yazmışsın bana yazsan evliyatını skerdim aq adam yine sabırlı davranmış
İşin gücü tabiki para! Yok ne kadar var yok bilmem ne. Kalsın istemiyorum diyince küfür etmek ne? Savunacak kadar sizin de mi isiniz gücünüz para!

İ

İbrahim

Müptezel adlı kullanıcı hesap kapatmak için istediği parayı alamayınca küfürler ediyor. İşi gücü para olmuş. Şikayet edeceğim dediğim zaman bile küfürler ediyor. Hiç güvenilir biri değil. Sayfa yöneticileri küfürcü paragöz şahs hakkında işlem yapsın lütfen…​

@Hiko2892

ADAM HAKLI SABAH 2 İŞLEM GETİRDİM ADAMA MEŞGÜL BAYA BİDE BÖYLE KESİN İŞ YAPMICAK KİŞİLER YAZINCA İNSAN SİNİR OLUYOR PARANIZ YOKSA YAZMAYIN ABİCİM BUKADAR KOLAY

Rating - 0%
Kabul etmeyince küfürler yağdırmak adamlık mı? Bir kıza küfür etmeyi savunuyorsanız hiçbiriniz ADAM değilsiniz!!

Rating - 100%
Kabul etmeyince küfürler yağdırmak adamlık mı? Bir kıza küfür etmeyi savunuyorsanız hiçbiriniz ADAM değilsiniz!!
tg den küfür etmesi yönetimi ilgilendirmiyor ilk onu belirteyim. AYRICA erkekler çok kızlar hiç küfür yemez diye bir şey de yok, kızların da küfür erkeklerin de küfür yemesi hoş değil ama kızlar küfür yemez diye de bir durum yok, sırf bundan da ban atmayız. bu savunmak değil, buradaki üyelerin çoğu bu işle ilgileniyor ve aynı fikirdeler. gereksiz bir şikayet konusu. işlem yapılacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,582Konular
3,269,362Mesajlar
315,469Kullanıcılar
TheELosexSon Üye
Üst Alt