Avukatı mısın? Salak salak nerde yazmışım? Yancı!onun sucu yok suc sende salak salak yazarsan lafi cakar sana tabi
fikrimi yazabilirim aptal herifAvukatı mısın? Salak salak nerde yazmışım? Yancı!
isiniz gücünüz para yazarsan lafi cakar sana tabi aptal gavat herifAvukatı mısın? Salak salak nerde yazmışım? Yancı!
. Boş konu bence my mind...Malmısın amk gerizekalısı adam haklı işin gücün para yazmışsın bana yazsan evliyatını skerdim aq adam yine sabırlı davranm
İşin gücü tabiki para! Yok ne kadar var yok bilmem ne. Kalsın istemiyorum diyince küfür etmek ne? Savunacak kadar sizin de mi isiniz gücünüz para!Malmısın amk gerizekalısı adam haklı işin gücün para yazmışsın bana yazsan evliyatını skerdim aq adam yine sabırlı davranmış
Kanka bak amini sikicem elindeki tele bak beni deli etme Müptezeli taniyan tanir kimseye bir yanlisi dokunmadi kaybolİşin gücü tabiki para! Yok ne kadar var yok bilmem ne. Kalsın istemiyorum diyince küfür etmek ne? Savunacak kadar sizin de mi isiniz gücünüz para!
kes siktir gitİşin gücü tabiki para! Yok ne kadar var yok bilmem ne. Kalsın istemiyorum diyince küfür etmek ne? Savunacak kadar sizin de mi isiniz gücünüz para!
Amını siktiğim param yok diyorsun elindeki tele baknede
niyeAmını siktiğim param yok diyorsun elindeki tele bak
Niye kuduruyorsun?Amını siktiğim param yok diyorsun elindeki tele bak
Amina koydugum niye kudurayim müptelezeli taniyan tanir actigin konu bosNiye kuduruyorsun?
para herkes kazanmak ister senin gibi kilolu ergen gibi evde yatmiyoruz aptal kafaliİşin gücü tabiki para! Yok ne kadar var yok bilmem ne. Kalsın istemiyorum diyince küfür etmek ne? Savunacak kadar sizin de mi isiniz gücünüz para!
@Hiko2892Müptezel adlı kullanıcı hesap kapatmak için istediği parayı alamayınca küfürler ediyor. İşi gücü para olmuş. Şikayet edeceğim dediğim zaman bile küfürler ediyor. Hiç güvenilir biri değil. Sayfa yöneticileri küfürcü paragöz şahs hakkında işlem yapsın lütfen…
Boş konuşma. 100 tl ye yapıyorum diye yazan insan 300 tl dedi. 100 tlye yapacak diye yazdım. Yancısı mısın?@Hiko2892
ADAM HAKLI SABAH 2 İŞLEM GETİRDİM ADAMA MEŞGÜL BAYA BİDE BÖYLE KESİN İŞ YAPMICAK KİŞİLER YAZINCA İNSAN SİNİR OLUYOR PARANIZ YOKSA YAZMAYIN ABİCİM BUKADAR KOLAY
tg den küfür etmesi yönetimi ilgilendirmiyor ilk onu belirteyim. AYRICA erkekler çok kızlar hiç küfür yemez diye bir şey de yok, kızların da küfür erkeklerin de küfür yemesi hoş değil ama kızlar küfür yemez diye de bir durum yok, sırf bundan da ban atmayız. bu savunmak değil, buradaki üyelerin çoğu bu işle ilgileniyor ve aynı fikirdeler. gereksiz bir şikayet konusu. işlem yapılacak bir şey yok.Kabul etmeyince küfürler yağdırmak adamlık mı? Bir kıza küfür etmeyi savunuyorsanız hiçbiriniz ADAM değilsiniz!!