mybb hacklenir mi

Arkadaşlar lamer bir forum buldum arkadaş kendini bir şey sanıyor :) Mybb hacklenebilir mi ve nasıl olur. Ayrıca artık site falan da hackleyemıyom sql açığından bıktım brute...

Arkadaşlar lamer bir forum buldum arkadaş kendini bir şey sanıyor :)

Mybb hacklenebilir mi ve nasıl olur.

Ayrıca artık site falan da hackleyemıyom sql açığından bıktım brute force lamer işi tavsiye bekliyorum. Öğrenmeye o kadar meraklıyım ki gerçekten yol gösteren olsa durmicam

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Dostum mybb SQL açıkları konusundan iyi bir script değil.Tabi bu yüzden çeşitli exploitler çıkıyor piyasaya mybb açıkları kapatmayan dek güncel mybb exploitlerini kullanıyorlar.

Arkadaşlar lamer bir forum buldum arkadaş kendini bir şey sanıyor :)

Mybb hacklenebilir mi ve nasıl olur.

Ayrıca artık site falan da hackleyemıyom sql açığından bıktım brute force lamer işi tavsiye bekliyorum. Öğrenmeye o kadar meraklıyım ki gerçekten yol gösteren olsa durmicam
Şöyle fikir vereyim sana gardaş. Naparsın mybb sürümünü öğrenirsin. Örneğin 13.5 Yazarsın Google'a
mybb 13.5 exploit
mybb 13.5 vulneability
Mybb 13.5 hack
Gibisinden anahtar kelimelerle arama yaparsan sürüme göre exploiti çok rahat bulacaksın. Yada aynı sunucudaki bir sitede zaafiyet bulup shell sokup config okuyup mybb olan siteye ulaşırsın. En basitinden Budur.
-Çorum başkent olsun :D

Şöyle fikir vereyim sana gardaş. Naparsın mybb sürümünü öğrenirsin. Örneğin 13.5 Yazarsın Google'a
mybb 13.5 exploit
mybb 13.5 vulneability
Mybb 13.5 hack
Gibisinden anahtar kelimelerle arama yaparsan sürüme göre exploiti çok rahat bulacaksın. Yada aynı sunucudaki bir sitede zaafiyet bulup shell sokup config okuyup mybb olan siteye ulaşırsın. En basitinden Budur.
-Çorum başkent olsun :D
Sana Katılıyorum Dostum sneaky:;):p:D

133,528Konular
3,282,628Mesajlar
319,182Kullanıcılar
invadersSon Üye
Üst Alt