-
r3n4m3
Backend Developer
Merhaba arkadaşlar belki bilen var da yine de bir tane sms nasıl spoof edebiliriz burada anlatmaya calisacam. Bedava olmasın pahali de yapmam 5 credit yeterlidir 
Zorluk derecesi 4 dedim çünkü alacağınız hizmet onaylamak için inglizce bilmeniz ve ikna edici olmanız lazım
[charge=5]
Başlayalım
Bu tutorialda 46elks API kullanarak nasıl bir sms spoof edebilirsiniz anlatacağım.
1. İlk olarak 46elks sitesine üye olun. Burada yahoo yada gmail emailler kullanmamaya özen gösterin çünkü pek geçmiyor. Özel emailiniz varsa yada benim gibi edu emailiniz
var ise onu kullanırsanız daha isabetli olacaktır
2. sitesinde üye olduktan sonra hesabı onaylayın. Burada bir konu var belki çoğul yapamyacak çünkü adamlar sizi arayıp soracaklar neden bizim API kullanmak istiyorsunuz gibisinde. Burada biraz ikna edici olmanız lazım. Örnek olarak çalışanlarmıza uyarı mesajları gönderecem falan filan size kalan bişey.
3. onayladıktan sonra artık hazırsınız. Size 2 euroluk bir deneme parası verirler ve size verdiğim kodu kullanarak spoof sms kullanmaya başlayabilirsiniz.
4. Kod calistirmak için VS code kullanabilirsiniz ama pip3 kurulduğunu emin olun. Yani run pip3 install komutu calistirin.
import requests
response = requests.post(
'https://api.46elks.com/a1/sms',
auth = ("your api key"),
data = {
'from': 'kimden mesaj göndermek istiyorsanız yazınız',
'to': 'kime göndereceğiniz yazınız',
'message': "SpyHackerz the best hack forum
"
}
)
print(response.text)
5. bunu çalıştırdıktan sonra sahte mesaj yolamış olursunuz
[/charge]
Zorluk derecesi 4 dedim çünkü alacağınız hizmet onaylamak için inglizce bilmeniz ve ikna edici olmanız lazım
[charge=5]
Başlayalım
Bu tutorialda 46elks API kullanarak nasıl bir sms spoof edebilirsiniz anlatacağım.
1. İlk olarak 46elks sitesine üye olun. Burada yahoo yada gmail emailler kullanmamaya özen gösterin çünkü pek geçmiyor. Özel emailiniz varsa yada benim gibi edu emailiniz
var ise onu kullanırsanız daha isabetli olacaktır
2. sitesinde üye olduktan sonra hesabı onaylayın. Burada bir konu var belki çoğul yapamyacak çünkü adamlar sizi arayıp soracaklar neden bizim API kullanmak istiyorsunuz gibisinde. Burada biraz ikna edici olmanız lazım. Örnek olarak çalışanlarmıza uyarı mesajları gönderecem falan filan size kalan bişey.
3. onayladıktan sonra artık hazırsınız. Size 2 euroluk bir deneme parası verirler ve size verdiğim kodu kullanarak spoof sms kullanmaya başlayabilirsiniz.
4. Kod calistirmak için VS code kullanabilirsiniz ama pip3 kurulduğunu emin olun. Yani run pip3 install komutu calistirin.
import requests
response = requests.post(
'https://api.46elks.com/a1/sms',
auth = ("your api key"),
data = {
'from': 'kimden mesaj göndermek istiyorsanız yazınız',
'to': 'kime göndereceğiniz yazınız',
'message': "SpyHackerz the best hack forum
}
)
print(response.text)
5. bunu çalıştırdıktan sonra sahte mesaj yolamış olursunuz