Neden Ayrılıyorum

Sevgili @Mectruy abi spyhackerz.com'a alışmamı söyledi bende kabul ettim modluğumu da almıştım. Ancak birisi gidip turkhacks sitesinde takıldığımı söylemiş. İşin garibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili @Mectruy abi spyhackerz.com'a alışmamı söyledi bende kabul ettim modluğumu da almıştım. Ancak birisi gidip turkhacks sitesinde takıldığımı söylemiş. İşin garibi @Mectruy abi de inanmış. Neyse arkadaşlar esen kalın. artık bu forumda konum ve yerim yoktur. @Mectruy abi başarılarının devamını diliyorum yaşlı kurt.

Demek benim duruma düştün hea :d 1 saniyede silinirsin böyle hiç bir yere değer verme..

Biladerim bu kadar çabuk pes etmek olur mu?
Henüz 14 Mesajın var ve sen görev için trip yapıyorsun.
Bende eski mod olarak güncel günlerim oldu şuan yok ama bir sorun da yok. Çünkü Dostluk baki. Bir görev için burda olmaktansa aynı çatı altında bilgi paylaşımı yapıp arkadaşlar ile güzel zaman geçirmek en güzeli.

Şuan hak ettini düşünüyorum bu haraketin ile.

Biladerim bu kadar çabuk pes etmek olur mu?
Henüz 14 Mesajın var ve sen görev için trip yapıyorsun.
Bende eski mod olarak güncel günlerim oldu şuan yok ama bir sorun da yok. Çünkü Dostluk baki. Bir görev için burda olmaktansa aynı çatı altında bilgi paylaşımı yapıp arkadaşlar ile güzel zaman geçirmek en güzeli.

Şuan hak ettini düşünüyorum bu haraketin ile.
eski forumun demirbaşlarındaydım. Konu modluk değil ki mec abinin onlara inanması

Şizo kardeşim önce sözlerinde dur, daha öncede aynısını yaptığın için sonuç hep böyle oluyor, sorumluluk almak istiyorsun ancak sonra sorumluluktan hep uzak duruyorsun, hakkında hayırlısı yinede.

ek not: Birilerine inandığım için değil, sözünde genelde durmadığın için, warez tanırısı olacam diyorsun ama sadece 2 warez konusu açıyorsun sonra görünmüyorsun, vaktim yok yazıyorsun ancak sürekli forumda açılan warez konularını geziyorsun çee yanlış anlamada eski kulağı kesiklerdenim neyin ne olduğunu anlarım ama yinede bir müddet beklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,643Konular
3,270,046Mesajlar
315,678Kullanıcılar
bulutsena886Son Üye
Üst Alt