Neden Parrot OS ?

Rating - 0%
Parrot OS NEDİR ?

Parrot OS, bilgisayar güvenliği üzerine geliştirilmiş Debian tabanlı bir GNU/Linux dağıtımıdır.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neden Parrot OS ?

Güvenlik anlamında diğerler sistemlerde daha iyidir "End-to-end Encryption" (uçtan uca şifreleme) ile korunmaktadır.

software, exploit, tool geliştirmek için uygundur.

Açık kaynak kodludur okur veya değiştirebilirsiniz.

İçince bir çok
hack ve güvenlik toolu barındırmaktadır.

Kali Linux'da olan tüm araçlar bu sistemde de bulunuyor.

Görsel anlamda daha hoş.

Ve
Parrot OS'da çok fazla hatayla karşılaşmazsınız, diyelim ki karşılaştınız Linux'dan çok da farklı olmadığı için aşmanız zor olmayacaktır.

............................................................... parrot-security-3.5.jpg.............................................................

Şu arayüzün güzelliğine bakın :D

NOT: Kali Linux kullanmayı biliyorsanız bu sistemi kavramanız da zor olmayacaktır.
NOT2: Ücretsizdir ve ücretsiz kalacaktır.

Rating - 0%
güvenlik konusunda sana katılmıyorum. Parrot sadece kalinin alternatiflerinden biridir ve daha hafifdir Genelde kalide zorluk çekenler bunu kullanir. Neyse iyi anlatim

Rating - 0%
güvenlik konusunda sana katılmıyorum. Parrot sadece kalinin alternatiflerinden biridir ve daha hafifdir Genelde kalide zorluk çekenler bunu kullanir. Neyse iyi anlatim
Bu benim uydurduğum bir şey değil daha güvenlikli olarak geçiyor ama hepimiz biliyoruz güvenlik kişiye kalmış bir şey. Kullanıcı bilgisi kadar anonimdir ve güvendedir.

NUKE

Duke Nukem
Rating - 0%
Beni Kaliden Hiçbir Güç Ayıramaz Ama Eline Sağlık Güzel Konu . Ejderyalı İşletim Sistemi

131,627Konular
3,269,860Mesajlar
315,632Kullanıcılar
ZexerSon Üye
Üst Alt