Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,695
Rating - 94.7%
Netflix hesaplarına ayrı bir talep olduğunu gördüm ve bunun için ayrı bir kategori açılmasını hak etti ! yeni kategorimizde sadece netflix hesapları paylaşılacaktır. Netflix nedir ne değildir diye kısa bir özette geçmek istedik bu kategorimizin hatrına.

Netflix Accounts hesaplarını ücretsiz şekilde ulaşmanı yolu tabiki bir hack forumuna üye olmaktan geçer, Netflix hesaplarına ihtiyacınız varsa ve bunu illegla yollardan temin etmek istiyorsanız hack forumlarından başka biyerde bulmanızın mümkünatı yoktur ! Öncelikle Netflix adlı internet ve uygulama sistemini tanıyalım, Netflix vizyona çıkan filmleri veya eski popüler filmleri izlemenize olanak sağlar, eski dediysek henüz 6 ay önce çıkmış bir filmi kolayca izleyebilirsiniz. Netflix hesapları birkaç çeşide ayrılamktadır !


Netflix hesapları nasıl hacklenir ?
İşte burada devreye birçok hack tekniği girer, brute force hernekadar artık çok zorlaşsada hala proxy listeleri kullanılarak bu şekilde hesap kırmaya devam ediliyor, örnek olarak netflix hesabına bağlı olduğu düşünülen binlerce mail toplanır ve her bir deneme için ayrı bir proxy ip ile deneme yapılır böylece sistemden ban cezası almadan birçok hesap bulunabilir.

NETFLIX HESAP PAYLAŞIMINA EN ERKEN ULAŞMAK İÇİN KATEGORİYİ TAKİBE ALABİLİRSİNİZ
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top