Satım 💳 New Version Kurucu Geçen

Rating - 0%
■Bu konuya Gelip Sc Benim Diyen Velet Götler Sc Kodlamalarini Githubdan Alip Düzenlediğinizi
2 Mizde Biliyoruz :)

Bu sc benim Diye Hava Atmanıza Gerek Yok ;)

Demo İçin Tg:Zewox1

Ciddi Alacılar Yazsın

⚡2 Adet Test Proxy Verilecek

✅Kurucu Geçen Sc Satılır {Sorunsuz Version Update}
[ ] Güncellemeler Ve Updateler
+ Ajax Güncellenmiştir ✔
+ Ajax ID Ve Secret (Apileri Güncellenmiştir)♥️
+ Şüpheye Düşme Riski (%25 Düşürüldü
Düşerse Proxyden Kaynaklı Düşer📌
+Ajax İnstagrama Göre Yeniden Güncellenmiştir V 226.0.0.16.117 Göre Yeniden Editlenmiştir 📊
+ Black Tema
+ Post Followers Follow Bilgilerini Çeker 📂
+Güvenllik Hatası Vermez 🔰
+Proxy Okumama Sorunu Düzelmiştir⚡
+ Sms Api Eklendi ⚙
+Tg Bildirim Api Eklendi ⚙
Fiyat : 💳100 TL
Not: (Proxy Server Dahil Değil)

MortoJose

middleoflife.com
Rating - 100%
Öncelikle güzel kardeşim benim bitanem bu scnin kodları githubda falan yok bi github öğrenmişsiniz herşey ordan bulunup editlenmiyor, güncelleme ve update aynı şey bi kere zaten mk başlangıçta bile mal olduğun belli oluyor her neyse devam edelim ajaxta herhangibir api kullanılmıyor direk instagram üzerinden curl ile işlem yapılıyor haliyle ortada bir api yok :d şüpheye düşme riski diye bişeyde yok o tamamen proxy kaynaklı bişey zaten, ajax instagrama göre düzenlenmez en fazla bahsettiğin versiyonun user agentini değişmişsindir. geriside çöp şeyler zaten. Scyi 100 tl ye satmandan belli bu işlerden bir sk anlamadığın ve sc nin piaysadaki çöplerden farkı olmadığı :d
Herneyse böyle andavalların içi boş vaatlerine kanmayın. İyi Forumlar...

Rating - 0%
Öncelikle güzel kardeşim benim bitanem bu scnin kodları githubda falan yok bi github öğrenmişsiniz herşey ordan bulunup editlenmiyor, güncelleme ve update aynı şey bi kere zaten mk başlangıçta bile mal olduğun belli oluyor her neyse devam edelim ajaxta herhangibir api kullanılmıyor direk instagram üzerinden curl ile işlem yapılıyor haliyle ortada bir api yok :d şüpheye düşme riski diye bişeyde yok o tamamen proxy kaynaklı bişey zaten, ajax instagrama göre düzenlenmez en fazla bahsettiğin versiyonun user agentini değişmişsindir. geriside çöp şeyler zaten. Scyi 100 tl ye satmandan belli bu işlerden bir sk anlamadığın ve sc nin piaysadaki çöplerden farkı olmadığı :d
Herneyse böyle andavalların içi boş vaatlerine kanmayın. İyi Forumlar...
Niye Alındın Yoksa Sen Coderrrrrmisin

MortoJose

middleoflife.com
Rating - 100%
Niye Alındın Yoksa Sen Coderrrrrmisin
bknz. bunlar coder diye gezip c sinden anlamayan tipler genelde bunların beyni bir kaşık bile yoktur yani hiçbir şekilde münakşaya girmeniz önerilmez. konumuza dönücek olursak adamın yazdığı maddeleri tek tek piç etmişim adam bana niye alındın yazıyor :d çünkü karşı çıkabiliceği bi tezi yok, çünkü bi sikimi anlamıyor :d Neyse güzel kardeşim git içi boş balon vaatler vericeğine bişeyler öğren kendini geliştir. senin üzerine gitmicem.
İyi Forumlar...

131,553Konular
3,269,122Mesajlar
315,397Kullanıcılar
fedyahaSon Üye
Üst Alt