🔥Nexo 25$ Airdrop Kaçırma - Bu Yöntemle 100$ Cüzdanda Bekletmeye Gerek Yok

Arkadaşlar herkese merhabalar test etmeden paylaşmak istemedim,bizzat kendim denedim ve 100$ bakiyeyi cüzdanımız da 1 ay bekletmeden sadece 10$ gibi bir ücreti bekleterek,25$...

Arkadaşlar herkese merhabalar test etmeden paylaşmak istemedim,bizzat kendim denedim ve 100$ bakiyeyi cüzdanımız da 1 ay bekletmeden sadece 10$ gibi bir ücreti bekleterek,25$ ödülü 1 ay sonunda çekebiliyor olacağız.
Videoda sizlere nasıl yapılacağını gösterdim(af buyurun ilk defa video çektiğim için ses kayıt etmemiş) aşama aşama gösterdim yazı ile de anlatıyor olacağım burada.

Direk Link:
Bu yazıya tıklayarak ulaşabilirsiniz referans linkime
Referans Linkim : https://nexo.io/ref/xjxye3tu94?src=web-link

Bu ve buna benzer kesin kazanç sağlayan airdrop paylaşımı ve sohbet kanalımıza beklerim.
https://t.me/Kesinnkazanc

105-110$ civarı TRX yatırdıktan sonra;
-Sol üst’de Dönüştür kısmına basıyoruz ve SWAP diyoruz.
-İlk kısmı TRX seçiyoruz , 2.Kısmı USDT(Tether) seçiyoruz dönüştürmeyi onaylıyoruz.
-Anasayfaya gelip alt kısımda KREDİ AL bölümüne basıyoruz.
-Tetherı seçip MAX bakiye ile krediyi alıyoruz,Hesaptan 1 KERE ÇIKIŞ YAPIP tekrar giriyoruz
-Çekmiş olduğumuz kredi ana sayfamızda gözükmüş oluyor…
-Sonra borsamıza USDT(Tether) ERC20 ağıyla ücretsiz bir şekilde geri çekebilirsiniz…
---DİKKAT: ERC20 ağı olmasına dikkat edin çekim yaptığınız ve yatırım yaptğınız cüzdan ağlarınızın.
--25$ 4-5saat sonra üst taraftaki İŞLEMLER kısmın da gözükecektir.

Bugün kendi referanslarıma yapmış olduğum işlemler ve pendinge düşen 25$ bakiyeler:
Screenshot_2.png

Ayrıca bu işlemi onaylayan resmi Nexo telegram adminlerinin yorumu:

2899676733.jpeg

04.06.2022 tarihin de ilk ödemi aldım bu yöntemle arkadaşlar bizzat bana aittir

Screenshot_1.png

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    20.2 KB · Görüntüleme: 1
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    26.6 KB · Görüntüleme: 1