NEXO - Yeni üyelere 30$ Bonus

Kampanya bitiş tarihi 31 Aralık
İngiltere merkezli büyük bir kripto borsası olan NEXO kısa süreli kampanya başlattı ve yeni üyelere 25$ dolar çekilebilir bonus veriyor, 25 dolara ek olarak benim referans linkimden üye olanlara ben de 5$ ekstra ödeme yapıyorum. Toplam kazancınız 30$

2017 yılında kurulmuş olan NEXO 2.5 milyon üyeye ve 200 ülkede hizmet verip 13 milyar dolar değerinde varlık yönetiyor. Uzun süre firmayı araştırdım kesinlikle sağlam ve güvenilir olduğuna kanaat getirdim, kendim ve çevremdekilere hesap açıp paramı yatırdım. Kendimin kullanıp para yatırmadığı veya güvenmediğim bir firmanın reklamını asla yapmam.

➤ Ödül almak için gereken şartlar ;

1
- Referans linkim ile üye olup kimlik doğrulaması yapmanız
2- 100 dolar veya üzeri para yatırıp 30 gün bekletmeniz.

Yatırdığınız parayı mutlaka stabilcoin e çevirin ve kur dalgalanmalardan korunun.

➤ Ödeme zamanı ve şekli
30 gün şartı tamamlandıktan sonra bonus ödemeniz bitcoin olarak 30 gün içinde yapılır, 3 günde sürebilir birkaç haftada, kesin bir tarih verilmemiş. 30 gün sonra ana paranızı çekebilirsiniz. Benim tahminim yoğunluğa göre bir hafta içinde bonus ödemeleri dağıtılır .

➤ Referans Kasarak kazanç fırsatı : Üye başı 25$
Çevrenizdeki insanları veya sosyal medyadan yeni üyeler bulup kendi linkiniz ile kayıt ederek ciddi ek gelir elde edebilirsiniz, kaçırılmayacak fırsat.
Bonus ödemeleri yapılınca bana nexoya kayıt olduğunuz email ile birlikte ödeme bilgilerinizi usdt olarak yollayacam

Ekli dosyalar

• indir.jpg
    indir.jpg
    8.2 KB · Görüntüleme: 0
131,567Konular
3,269,229Mesajlar
315,429Kullanıcılar
GlobalProSon Üye
Üst Alt