Nogay Design (1 Viewer)

can sıkıntısı her canım sıkıldıkca grafik yapıcam hepsi bu konu altında olucak :D görüşlerinizi bildirmeyi unutmayın

1- Yazılar çok büyük, küçültmen gerekli...

2- Background'u biraz blur yapabilirsin. Öndeki adamı daha ön plana çıkaracaktır...

3- Tasarım boyutuna bakamadım ancak, 1920×1080 olursa şahsi fikrim daha iyi olacaktır...

4- Particles'in opaklığını %70 veya %75 civarında ayarlarsan tasarımın üzerinde daha hoş durur...

5 - Particles'e de yağlı boya efekti verseydin background ile uyum sağlayabilirdi...

6- İmza o kadar büyük olmaz. Sadece Nick yazman yeterli olacaktır. Yan tarafa spyhackerz yazısı olmamış...

7- Tasarımda 2 tane " Spyhackerz " yazısı mevcut. Bunların 1 tanesi kaldır. Mesela sağ atl tarafta bulunanı kaldırabilirsin...

8- Yazıların background ile uyumuna dikkat et...

9- Ay Yıldız Yukarıda ne alaka onu çözemedim, yukarı yerine adamın koluna beyaz ayyıldız ekleyerek efektlerden adamla uyumluluğunu sağlayabilirsiniz...

Bu tür hususlara dikkat edilirse daha güzel tasarımların ortaya çıkacağından eminim...

İyi çalışmalar dilerim...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
1- Yazılar çok büyük, küçültmen gerekli...

2- Background'u biraz blur yapabilirsin. Öndeki adamı daha ön plana çıkaracaktır...

3- Tasarım boyutuna bakamadım ancak, 1920 × 1080 olursa şahsi fikrim daha iyi olacaktır...

4- Particles'in opaklığını %70 veya %75 civarında ayarlarsan tasarımın üzerinde daha hoş durur...

5 - Particles'e de yağlı boya efekti verseydin background ile uyum sağlayabilirdi...

6- İmza o kadar büyük olmaz. Sadece Nick yazman yeterli olacaktır. Yan tarafa spyhackerz yazısı olmamış...

7- Tasarımda 2 tane " Spyhackerz " yazısı mevcut. Bunların 1 tanesi kaldır. Mesela sağ atl tarafta bulunanı kaldırabilirsin...

8- Yazıların background ile uyumuna dikkat et...

9- Ay Yıldız Yukarıda ne alaka onu çözemedim, yukarı yerine adamın koluna beyaz ayyıldız ekleyerek efektlerden adamla uyumluluğunu sağlayabilirsiniz...

Bu tür hususlara dikkat edilirse daha güzel tasarımların ortaya çıkacağından eminim...

İyi çalışmalar dilerim...
vay amk :D eyw Ay Yıldız takıntım var benim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

Users who are viewing this thread

133,318Konular
3,282,746Mesajlar
319,307Kullanıcılar
MehmSon Üye
Üst Alt