para alıyorum malasefRef istiyorsan deneme olarak bir numara verebilirim
Güven ver ki insanlar sana güvensin?para alıyorum malasef
Bekle Reflerimi Getiriyorum adam bedava isleme aldırtmak için diyor ama bedava uğrasamamGüven ver ki insanlar sana güvensin?
Son Attığım Yeterli //Güven ver ki insanlar sana güvensin?
Okey peki ininal ile ilgili birşey soracam sana ben karşı tarafa iban ve açıklama versem karşı taraf bana para attığında benim ismim ve soyismin basharfleri mi gözükür?Son Attığım Yeterli //
evetOkey peki ininal ile ilgili birşey soracam sana ben karşı tarafa iban ve açıklama versem karşı taraf bana para attığında benim ismim ve soyismin basharfleri mi gözükür?
Nude karşılığı para atsa beni şikayet falan edemez demi
len ne dicek polise nude istedim attı bende parayı attım ama erkekmis mi dicek dalgamı geçiyon atsın parayıNude karşılığı para atsa beni şikayet falan edemez demi
Aga ne kadar attirsam 150 falan fazla mı olur?len ne dicek polise nude istedim attı bende parayı attım ama erkekmis mi dicek dalgamı geçiyon atsın parayı
150 attır 25 de bana at .ddAga ne kadar attirsam 150 falan fazla mı olur?
Vallaha olursa senden satın alacam 😁😁 ama bana taktik ver birazcik150 attır 25 de bana at .dd
adamı çıldırt iste uygulama indir kız sesi telefon sakası bebeğime bas bi telefondan bi telefondanda git ses kaydı yap adama atVallaha olursa senden satın alacam 😁😁 ama bana taktik ver birazcik
Metni kız sesine çeviren program varmı senin bildiğinadamı çıldırt iste uygulama indir kız sesi telefon sakası bebeğime bas bi telefondan bi telefondanda git ses kaydı yap adama at
telefon sakası indir play storeden onlar gerçek yazıyı sese çevirenler robot gibi oluyoMetni kız sesine çeviren program varmı senin bildiğin