Hesap sana ait, zarara gireceğini düşünüyorsan satmazdın.Kardeşim baştan soylicektin amk 2 hesap sat makla vermem dicektin aptal evladı
Ekran görüntülerine göre hesabı teslim etmen gerekiyor.@Zns Burda https://www.hizliresim.com/dxmyjjx .coma gerek olmadığını sadece hesabımı satmasini istedi
Abi ben teslim etmicem onun teslim etmesi gerekiyor? @MehmetHesap sana ait, zarara gireceğini düşünüyorsan satmazdın.
Ekran görüntülerine göre hesabı teslim etmen gerekiyor.
ben de onu dedim zaten ?Abi ben teslim etmicem onun teslim etmesi gerekiyor? @Mehmet
Tamam abi ban mi yicek?ben de onu dedim zaten ?
Aga iki hesabi sat vercem demisim biri satıldı diğeri satilmadi aq ?ben de onu dedim zaten ?
Sattim yazmış ya oraya alici nerde hesap bende suan aq yalan bari konusma ban attirmak içinAga iki hesabi sat vercem demisim biri satıldı diğeri satilmadi aq ?
KarDEsim insta engeli kaldır dm bak sadeceAga iki hesabi sat vercem demisim biri satıldı diğeri satilmadi aq ?
Nymphe zarar ediom diyip engel ation itiraf edion cnmSattim yazmış ya oraya alici nerde hesap bende suan aq yalan bari konusma ban attirmak için
@lildodox iki hesabında satıldığını söylüyorsun ancak hesaplardan 1 tanesi duruyormuş ?Aga iki hesabi sat vercem demisim biri satıldı diğeri satilmadi aq ?
Konuya ekledim 3 4 mesaj onceki fotoya bakabilirsin@lildodox iki hesabında satıldığını söylüyorsun ancak hesaplardan 1 tanesi duruyormuş ?
Malaq niye yalan soyluyon o zaman sattim diye sgBaşka Sslerl Geliyor Ortaklarina engel attirior Hadi Diyelim Satmadım 2 Hesabını İlk Hesabını Sattm Zarar Edip Engel Attı yinede bu da Tokat olmazmi? Herturlu Tokat @Zns
Diyelimki dedim mal instagram engel açMalaq niye yalan soyluyon o zaman sattim diye sg
Ayrıca 19k satilmasa bile vericegini söyledin ssler var dostum sikme biziMalaq niye yalan soyluyon o zaman sattim diye sg
Ya amin evaladi sen bana .com gerek yok dedin 2 hesabı sat dedin 1nxisimi sattık sonra ben yazdm 19k satilmasa bile vercenmi evet dedin amk oğlu 2 hesabida hallettik dm bakmadin engel attnKendi dediğin şeylerin ssjni atsana aq salagi kendi lehine olan yerleri atma burda hesabı sat diye dedim satmadın sattım diyon burda ban atilsin diye
Engeli Açarsan İnsan Gibi Aramizda ÇözerizKendi dediğin şeylerin ssjni atsana aq salagi kendi lehine olan yerleri atma burda hesabı sat diye dedim satmadın sattım diyon burda ban atilsin diye