Ödüllü instagram hesabı hacked

Rating - 0%
Arkadaşlar merhaba instagramda @osman adlı kullanıcı adını alan ve kullanıcı adını satıyorum diye bana mesaj atan arkadaşlara para ödülü vereceğim miktarı gerçekten gönlümden koptuğu kadar vereceğim bu kullanıcı adına çok ihtiyacım var ve miktarın en az 200 tl olacağındn emin olabilirsiniz çok teşekkür ederim uğraşacak arkadaşlara

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Bizde öğrenciyiz ben lise son sınıfım, her şeyden çok şuan paraya ihtiyacım var. Yine öğrenciyim dedin diye 1500 TL git bak bakayım sen 4 bin'den aşağı bulabiliyor musun herhangi bir nicki almayı

Rating - 0%
Bizde öğrenciyiz ben lise son sınıfım, her şeyden çok şuan paraya ihtiyacım var. Yine öğrenciyim dedin diye 1500 TL git bak bakayım sen 4 bin'den aşağı bulabiliyor musun herhangi bir nicki almayı
seni anlıyorum dostum ben program yazılımcısı ayrıca grafikerim ve 8 yıldır sosyal medya uzmanlığı yapıyorum benim bu konularda bilgim yok ama çok şükür her konuda bilgi sahibiyim bilmiyorum ilgini çekermi ama takipci vs herşeyi sağlıyabilirim televizyon medyasından ayrıca tanıdıklarım var veya instagram hesabına reklam vs aldırabilirim aklına ne gelebilirse fakat hacked işinden hiç anlamam sen o işte ustasın bende aklına gelebilecek her işte

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
seni anlıyorum dostum ben program yazılımcısı ayrıca grafikerim ve 8 yıldır sosyal medya uzmanlığı yapıyorum benim bu konularda bilgim yok ama çok şükür her konuda bilgi sahibiyim bilmiyorum ilgini çekermi ama takipci vs herşeyi sağlıyabilirim televizyon medyasından ayrıca tanıdıklarım var veya instagram hesabına reklam vs aldırabilirim aklına ne gelebilirse fakat hacked işinden hiç anlamam sen o işte ustasın bende aklına gelebilecek her işte
"8 yıldır sosyal medya uzmanlığı yapıyorum" diyip bunu bilmemen beni üzdü çünkü ben 1.5 yıldır uğraşıyorum sosyal medya ile. Pek haşır neşir değilsin sanırım..

131,614Konular
3,269,739Mesajlar
315,591Kullanıcılar
awdawwerSon Üye
Üst Alt