Öğrenciyim nasıl okul harçlığımı çıkarırım?

Abilerim merhaba ben emir 14 yaşındayım lise 1 öğrencisiyim ailevi durumumuz pek iyi değil bende onlara yük olmak istemiyorum her sabah annemin son kalan parasını almak...

Abilerim merhaba ben emir 14 yaşındayım lise 1 öğrencisiyim ailevi durumumuz pek iyi değil bende onlara yük olmak istemiyorum her sabah annemin son kalan parasını almak istemiyorum bildiğiniz bi yer varmı para kazanabileceğim youtube işlerinde çok iyiyim thumbnail montaj falan iyi yapıyorum yapabilceğim bişey varsa yorumlara yazarsanız sevinirim:)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Abilerim merhaba ben emir 14 yaşındayım lise 1 öğrencisiyim ailevi durumumuz pek iyi değil bende onlara yük olmak istemiyorum her sabah annemin son kalan parasını almak istemiyorum bildiğiniz bi yer varmı para kazanabileceğim youtube işlerinde çok iyiyim thumbnail montaj falan iyi yapıyorum yapabilceğim bişey varsa yorumlara yazarsanız sevinirim:)
gel yanıma alayım seni

Telegram : @slokerxlegend yaz

132,078Konular
3,274,872Mesajlar
316,875Kullanıcılar
Soullfy01Son Üye
Üst Alt