Önemli instagram

Beyler iyi aksamlar formda adonis arkadasimiz cagatay diye kulanici adini almis instagramda bende bir arkadasa yazdim falcon deizy diye buda bilgili bir arkadas sanirsam...

Beyler iyi aksamlar formda adonis arkadasimiz cagatay diye kulanici adini almis instagramda bende bir arkadasa yazdim falcon deizy diye buda bilgili bir arkadas sanirsam tanimiyorum hesabi albilcegini idda ediyor kaptirip formlayip kulanici adini cekebilecegini bu mumkunmudur 70 liraya yapirim diyor ? Sizce guvenlimi

0REZD9.png

1) Hesap kapanınca kullanıcı adı alınmıyor.
2) Kurumsal firmalar bile gerekli evrakları sağladığı halde 1-3 saat içinde kullanıcı adı alamıyor.

Şunuda ekleyeyim çok basit bir mantıkla tokatçı olduğunu anlayabilirsin, madem bu şekilde kullanıcı adı alıyor gitsin zengin kişilere binlerce liraya alsın veya orta halli birisi bile 70 tl'den fazla teklif verir. Piyasaya bak amk :D kim kimi ne kadar düdüklersem mantığıyla ilerliyor. 70 tl için ele ayağa düşmüş yazık..

En erken 6-7 saat içinde instagramdan geri dönüş alabilirsin. Hafta içi 8-5 mesai çalışıyorlar, bu nedenle o kadar kişiye anında dönüş yapamazlar. Kullanıcı adı almak her yiğidin harcı da değildir. @Adonis 'le beraber anca 5-6 tane alabilmişizdir. Gerisini yapamadık. Herkes şipşak yapamaz.

facebook mu sandı burayı amk 7 madde ne 4 madde var. ünlülerin instagramlarının kapatılmasında bu da rol oynayıp kitle kasmıştı magazintube yorumlarının altında.

131,669Konular
3,270,224Mesajlar
315,721Kullanıcılar
korayvardarrSon Üye
Üst Alt