Öneri

DeJaVu

Valar Dohaeris
Rating - 0%
Bazı konuları forumda paylaşıyorum ve altında yorumlarda bu konu paylaşıldı dostum diye falan mesajlar geliyor. Benim önerim bence bu konuşmalar olmamalı. Çünkü o kadar konunun arasında nereden bilebiliriz o konunun paylaşıldığını. Mesela 2017 nin konusunda kalan bir konuyu burada paylaşıldığını bilmeden paylaşıyorum, ama tepki geliyor, ama ben paylaşıldığını bilmiyorum (Örnek) size önerimi verdim yorumlarda tepki göstermenize gerek yok, sadece öneri.

Rating - 0%
Sitede arama kısmı var açmadan önce bakıcaksın açılmış mı açılmamış mı diye ona göre açıcaksın.

DeJaVu

Valar Dohaeris
Rating - 0%
Sitede arama kısmı var açmadan önce bakıcaksın açılmış mı açılmamış mı diye ona göre açıcaksın.
Dostum sadece önerimi sundum. Tepki göstermene gerek yok. Hem arama kısmına yazıcaksın diyosun, ben belki oraya o konu ile ilgili başka yol yazıcam ve belli çıkmicak. Dediğim gibi, sadece öneri verdim, bu kadar tepki göstermeyin.

Rating - 0%
Dostum sadece önerimi sundum. Tepki göstermene gerek yok. Hem adama kısmına yazıcaksın diyosun, ben belki oraya o konu ile ilgili başka yol yazıcam ve belli çıkmicak. Dediğim gibi, sadece öneri verdim, bu kadar tepki göstermeyin.
Tepki vermedim dostum olması gerekeni söledim :)

Rating - 0%
bunu demin sana ben söyledim fakat söylediğin aşırı saçma bunu bu kadar içerleyip konu açacağını bile düşünmedim Gençtürkün dediği gibi forumda arama kısmı var ben normal bir üye olarak bu konunun bulunduğunu söylüyorum sana yani sence şuan yaptığın doğru mu yada verdiğin önerinin ne kadar saçma olduğunun farkındasındır umarım

DeJaVu

Valar Dohaeris
Rating - 0%
bunu demin sana ben söyledim fakat söylediğin aşırı saçma bunu bu kadar içerleyip konu açacağını bile düşünmedim Gençtürkün dediği gibi forumda arama kısmı var ben normal bir üye olarak bu konunun bulunduğunu söylüyorum sana yani sence şuan yaptığın doğru mu yada verdiğin önerinin ne kadar saçma olduğunun farkındasındır umarım
dostum sadece öneri. ciddiye alıcak olanlar adminler. sanki öyle bişey yaptımda emir verir gibi direkt olucak istiyorum dedim de sizde böyle şeyler diyorsunuz. sadece ÖNERİ

Trophia

Ad Astra Per Aspera
Rating - 0%
Evet, bunun yorumlardan yazılmasına ben de olumlu bakmıyorum. Konu reportlandıktan sonra uyarı gerekli görülürse zaten yöneticiler tarafından yapılır. Herhangi bir üye uyarmamalı, bu tarz yorumlar yapmamalı.

131,628Konular
3,269,867Mesajlar
315,632Kullanıcılar
ZexerSon Üye
Üst Alt