Öneriden çok şikayetim var, bıktım. (1 Viewer)

rus 

seclusion
Joined
Sep 25, 2019
Credits
46,663
Rating - 100%
Eskiden konu çalma tarzında sorunlar yaşamazken son zamanlarda çok fazla yaşıyorum. Bazı " gezgin, level 2 ve üst tabaka " yetkilerine sahip arkadaşların konularımı çaldığını gördüm. Adminlere şikayet etsemde bazıları banlanıyor bazıları ise konu çalarak kasılmaya devam ediyor. Bu sadece bana olan olayda değil, 2 ay öncesinde görüp unutulan konuyu kendi adına açan bir çok insan görüyorum. Birde konularının altına "Dostum konu daha önce benim tarafımdan açılmıştı" dediğim zaman bana yalancı muamelesi yapılıp laf yetiştiriliyor, bazıları takmayıp insanların konularını çalmaya devam ediyor. Amacınız burada "sadece" rütbe kasmak olmasın arkadaşlar, burada insanlar birbirlerine bildiklerini aktarıp yardımcı olmaya çalışıyor, neden kendinizden bir şeyler katmak yerine başka insanların fikirlerini çalıyorsunuz, salak mısınız siz ? Bu tarz insanları birkaç admin banladı ve onlara gerçekten teşekkür ederim, hala daha banlanmayıp rütbe için konu çalan varsa amk. Bu arada bu sözlerim konuyu bilerek çalan ( copy - paste ) yapanlar içindir. Diğer arkadaşların bazıları konuya benzer bir konu daha paylaşıyor onlara lafım yok, methodlar benzeyebilir ya da dışarıdan gördüğünüz methodlar burada daha öncesinde paylaşılmış olabilir.

Şikayet yerini tam olarak bulamadığım için konuyu buraya açtım yanlış yerse taşıyabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkürler
 

KatiB 

The Legends Will Die When Forgotten
Joined
Jan 30, 2020
Credits
725
Rating - 100%
Çalıntı konular genelde sosyal medya konularında oluyor
ve kişiler paylaşım yaptığında konu başlığını veya başka bir metni aramadan paylaşım yaptıkları için aynı konular tekrarlıyor. Report halinde gereği yapılıyor zaten.
Devamlı yapan ise süresiz banlanır
 

Users who are viewing this thread

Top