ÖNERİNİZ nedir. web tasarım (tema tasarım)nereden başlamalıyım. (1 Viewer)

Joined
Aug 7, 2018
Credits
50
Rating - 0%
Arkadaşlar belki garip gelecek ama warez bulup editlemekten başka bu güne kadar bişey yapmadığımın farkına vardım. Artık öğrenmek istiyorum. Öğrenmenin yaşı yok diyorlar bakalım doğru mu.
2002 de pc aldım ama asıl 2012 de ilk sanal dünyaya adım attım. İşin daha çok gırgırında bir de başka yönlerine takıldım. Bir ara hack hevesine tutuldum. Muhteşem zevkli bir olaydı. baktım ki aşırı keyif verici ve yıkıcı oluyor bir süre ara verdim ve hacking'i de tamamen bıraktım.
Daha sonra php nuke vardı. Nukeye merak saldım.Nuke de baya bişeyler yaparken Php nuke cortladı. Kaldık ayazda. Yine bir ara verdikten sonra da wordprese merak sardım. Bu arada da wareze daldım tamamen.Baya da iyi bir arşiv yapmışım. Ancak burdaki herkes zaten bunları rahat bilir ve de bulur.
GELELİM KONUYA.
PHP BİLGİM: bir temayı editlerken neyi nerede arayacağımı bilmekten öte bişey yok. Yaş olmuş 50 ama heves bir türlü geçmiyor. Tema tasarım ya da tema editte neye nereden başlamalıyım. Çünkü küçük arızaları bile tamir edemiyorum. Ne önerirsiniz. Sizce ne yapmalıyım. Sürekli warez alıp kullanmaktan ve satmaktan sıkıldım desem yeridir.
Kendimi faydalı hissetmek istiyorum.
ÖNERİNİZ NEDİR NERDEN BAŞLAYAYIM. Forumda varsa link ile beraber(gerçi göremiyorum ama olsun) bilgi verirseniz sevinirim.
 

DeadMaster

ihtilal
Joined
Jul 12, 2018
Credits
337
Rating - 0%
Öğrenmenin yaşı yok sadece yaş itibari ile zorlanabilirsin hocam bulunduğun ilde bir php kursuna yada online eğitim setlerinden izleyerek öğrenen çok kişi tanıyorum.
 
Joined
Aug 7, 2018
Credits
50
Rating - 0%
Deed master tekrar hoş geldin kardeşim. Emekliyim ancak ilçede oturuyorum. Çalışmak zorundayım aynı zamanda bu nedenle bir kursa gitmem çok zor ama online eğitim seti mükemmel olur. Bildiğin bir link varsa emin ol ilk adımın başlangıcı sen olursun. hem de geri dönüşünü bir kazanımla sağlamış olursun. Bilgilendirmen için teşekkür ederim.
 

DeadMaster

ihtilal
Joined
Jul 12, 2018
Credits
337
Rating - 0%
Hoşbuldum hocam sağolun google da ücretsiz detaylı eğitim setleri mevcut youtube de işini görür tema vs kodlama düzenleme vs az buçuk bişeyleri döngüleri biliyorsan daha kolay olacaktır senin için
 

Users who are viewing this thread

Top