Online Penetration Tester [Free] (1 Viewer)

Hiç bu tip online servisleri kullandınızmı?

  • Evet

    Votes: 12 92.3%
  • Hayır

    Votes: 1 7.7%

  • Total voters
    13
Joined
Sep 13, 2018
Credits
0
Rating - 0%
Öncelikle herkese merhabalar efendim.

Çoğumuz vmware de kali linux kullanıyoruz ve pentest yaparken vmware açmaktan çekiniyoruz çünkü tam güzel bir hissiyat veremiyor. Kendi pcmizede kurmak istemiyoruz çünkü microsofta alışmışsak daha cazip geliyor ve photshop gibi çoğu uygulama windowslarda çalışıyor.

Bugün size online pentest yapabileceğiniz bazı siteleri göstericem umarım faydalı olur hadi başlayalım.

1)İlk Sitemiz https://suip.biz/

Örnek Bir Wordpress Sitesi Tarama Görüntüsü

9NZjVr.png


Bana göre bu site baya kullanışlı içinde her türlü araç var wpscan,nikto,sqlmap ile açık doğrulma ve bir çoğu, o yüzden listenin başında yer alıyor beyler. Sol tarafta bölümlere ayrılmış durumda ordan ihtiyacınız olan aracı seçip kullanabilirsiniz.

1)İkinci Sitemiz https://pentest-tools.com/

g6MQyQ.png


Bu sitede ise beyler yine test taramalarımızı yapabiliyoruz tek kötü yanı günlük 40 kredi vermesi ve iyi araçların kredilerinin 50 kredi olması ama satın almak isterseniz istediğiniz kadar tarama yapabiliceksiniz free hali ile de yine kullanışlıdır. Denemekte fayda var.

3)Üçüncü Sitemiz http://overflowzone.com

moA0LV.png


Bu siteyi ise daha çok admin paneli aramakta kullanıyorum detaylı bir admin paneli tarama sistemi var. Fopo Decoder ve PHP Obfuscator gibi özellikleri de vardır. Bir göz atın bakalım.

3)Dördüncü Sitemiz https://securityhell.info/tools/bul.php

b67PG8.png


Bu sitede ise sadece admin paneli tarama alternatifi olarak koyuyorum yanınızda bulunsun ;).

5)Beşinci Sitemiz https://retdec.com/

vPW364.png


Bu site web hacking değil reverse engineeringe merak salmış arkadaşlar için çok iyi bir site bir zamanlar kendimi geliştirmek için kullanıyordum. Executable programları kolayca reverse edebiliyorsunuz daha çok malware analysis de kullanmıştım kim bu programı atmış ip si nedir necidir diye tersine mühendisliğe ilgi duyuyorsanız girmenizi tavsiye ederim.

6)Altıncı Sitemiz https://crackstation.net/

0zJ3rY.png


Bu siteyi çoğunuzun bildiğini biliyorum hash kırmaya yarıyor ama içinde wordlist bulunduruyor bunları indirip config dosyalarında yada diğer hashlerde veya wpa2 şifresi kırmaya çalışabilirsiniz. Ekran kartınızında iyi olması lazım biraz daha hızlı kırması için :). Tabi yabancı ülkede yaşıyorsanız veya yabancı site hacklemişseniz çünkü kelimeler genellikle ingilizce :D.
 

SkullZ 

anlamazdin.py
Joined
Apr 21, 2016
Credits
134,298
Rating - 100%
kendi pc'sini kullanamayacak durumda olanlar için ilaç gibidir online toollar, eline sağlık dostum. Listeleyim bunları :)
 

Users who are viewing this thread

Top