ne kdr bilgin var peki sanalla ilgili veya bi teamin varmıSanalcılık işlerinde yeniyim çok şey bilmiyorum birbirimizin eksiğini kapatmak için ortak arıyorum beraber iş yapmak için. Usta olmayanlar yazsın instam : @xi0ny
hayır işte az bilgim var teamim olsa yazmazdım bunune kdr bilgin var peki sanalla ilgili veya bi teamin varmı
rouly team biliyormusun duydun muhayır işte az bilgim var teamim olsa yazmazdım bunu
hayır instadan yazar mısın ayrıntılı konuşalımrouly team biliyormusun duydun mu
biraz işim var yarın yazarım ilk hsp kapama fln gösteririz sonra sen ilerleyince dm basma geçerizhayır instadan yazar mısın ayrıntılı konuşalım
dm basmayı biliyorum sitem felan var .ml teşekkür ederim insta verirsen yazarım sanabiraz işim var yarın yazarım ilk hsp kapama fln gösteririz sonra sen ilerleyince dm basma geçeriz
The_darktroubleafkdm basmayı biliyorum sitem felan var .ml teşekkür ederim insta verirsen yazarım sana
abi banda yardım edin allah için yabiraz işim var yarın yazarım ilk hsp kapama fln gösteririz sonra sen ilerleyince dm basma geçeriz
bana ogretin ulaaaThe_darktroubleafk
aga bende yazdım daha bakmadıbana ogretin ulaaa
sana yazıcam knkm sadece b5 takipçili bir hesap kapatıp nick almam lazım onun dışında mail dm basmada site konusunda yardımcı olursan düşen hesaplar senin olsun hesapla işim yok benim mail lazım maile baglı siksok twitter vs. de alabilirsinThe_darktroubleafk