Merhaba Arkadaşlar OtpSmsByPassBOT Linki Aşağıda orjinal halinde linki verilmiştir.Haklı olarak yazar dosyada bir takım eksiklikler ile bırakmış ki para kazanmak için 200 euro istiyor kurulum ve konfigrasyon için.Bilginiz olsun.
Botun bazı özelliklerini değiştirdim.20 Servis araması yapabilirsiniz. 4 6 8 haneli SMS Kodu alabilirsiniz.
Botun orijinalinde Fransızca Ses dosyası var. Ayrıca İngilizce ses dosyalarını da ekledim.Ses dosyalarını Google Voice den yaptım.
Türkçe ses Dosyalarını eklemedim,Eklemek istemedim.
Twilio üzerinden satın aldığınız Numaralardan istediğiniz ülkeyi O ülkenin Numarası ile Arayabilirsiniz.
Her kurbana benzersiz bir isim verebilirsiniz.
Yapılandırma Dosyasını düzenlemeden Twiliodan satın aldığınız kayıtlı numaralar ile Arama Yapabilirsiniz.
Desteklenen Servisler.
Tüm Dünya Bankaları
PayPal
Google
Snapchat
Instagram
Facebook
Whatsapp
Heyecan
Amazon
CashApp
Chase
Chime
CoinBase
CrypTo
Gemini
Steam
Moneygram
RobinHood
Venmo
Wells
Orjinal Dosyalar Ve Kurulum Bilgisi
Bu botu nasıl kuracağınızı/farklı dil paketlerini nasıl uygulayacağınızı veya coinbase gibi 8 haneli otps gerektiren modülleri nasıl ekleyeceğinizi öğrenmek istiyorsanız.
Botun kurulumu için 50$.
Dil paketlerini uygulamak için 10$.
8 haneli otp modülleri eklemek için 35 $.
Dmden Ulaşabilirsiniz , Ayrıca
Telegram : CoreLine76

Botun bazı özelliklerini değiştirdim.20 Servis araması yapabilirsiniz. 4 6 8 haneli SMS Kodu alabilirsiniz.
Botun orijinalinde Fransızca Ses dosyası var. Ayrıca İngilizce ses dosyalarını da ekledim.Ses dosyalarını Google Voice den yaptım.
Türkçe ses Dosyalarını eklemedim,Eklemek istemedim.
Twilio üzerinden satın aldığınız Numaralardan istediğiniz ülkeyi O ülkenin Numarası ile Arayabilirsiniz.
Her kurbana benzersiz bir isim verebilirsiniz.
Yapılandırma Dosyasını düzenlemeden Twiliodan satın aldığınız kayıtlı numaralar ile Arama Yapabilirsiniz.
Desteklenen Servisler.
Tüm Dünya Bankaları
PayPal
Snapchat
Heyecan
Amazon
CashApp
Chase
Chime
CoinBase
CrypTo
Gemini
Steam
Moneygram
RobinHood
Venmo
Wells
Orjinal Dosyalar Ve Kurulum Bilgisi
Bu botu nasıl kuracağınızı/farklı dil paketlerini nasıl uygulayacağınızı veya coinbase gibi 8 haneli otps gerektiren modülleri nasıl ekleyeceğinizi öğrenmek istiyorsanız.
Botun kurulumu için 50$.
Dil paketlerini uygulamak için 10$.
8 haneli otp modülleri eklemek için 35 $.
Dmden Ulaşabilirsiniz , Ayrıca
Telegram : CoreLine76

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl