Merhaba herkese, Proxylerin birden çok çeşidi var ve bunlardan aklıma takılanları sormak istiyorum.
1- IPVanish socks5 proxylerinde server ve port aynı user
ass kısmı değişiyor, ipvanish için konuşmak gerekirse 1 tane premium hesap ile proxyleri çekmekle 100 tane premium ipvanish hesabının proxylerini çekmek arasında bir fark var mı yok mu? Aynı site üzerinde çalışan config için soruyorum. Config yaptığım site aynı ip'den gelen isteklere günlük 10 tane sine izin veriyor 10dan fazla istek atarsan o ip yi 1 gün banlıyor retry atıyor artık o ip ile. Yani server ve port sabit user
ass kısmı değişen bu proxylerde farklı user pass (auth) kullanınca siteye giden IP adresimiz değişiyor mu ? serverler aynı olduğu için değişmez mi ?
2- Paid Proxy bulma methoduyla (kportscan v.s) 30-40 tane ipv4 proxy buldum ama doğru olup olmadıklarından emin değilim, openbullet proxy kısmına ekelyince çalışıyor, configde de çalışıyor ama IP değişmiyor gibi ve whatismyip sitesinde get atınca bağlanmıyor bunlar proxy mi? başka bir şey mi? bulduklarımı test etmenin en doğru yolu nedir?
3- Confiğimde ipvanish proxy yüklüyorum 100k, CPM ilk başta 3k civarı oluyor 5 dk sonra 1k civarına düşüyor birkaç saat sonrada 250 lerde dolaşıyor. Proxy kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ipvanishde ilk soruda bahsettiğim gibi 1hesapla 100hesabın proxyleri aynı ip veriyorsa hesap sayısının bir önemi yok boşa deniyorum. Ipv6 proxy sitede çalışmıyor, ücretli ipv4 proxyler tanesi aylık 1$ a falan satılıyor. Bana 100-200k proxy lazım
çok pahalı oluyor. Free proxy apilerlede 500 CPM civarı alıyorum. Proxy bulma, alma konusunda tavsiyesi olan varsa bekliyorum.
1- IPVanish socks5 proxylerinde server ve port aynı user
2- Paid Proxy bulma methoduyla (kportscan v.s) 30-40 tane ipv4 proxy buldum ama doğru olup olmadıklarından emin değilim, openbullet proxy kısmına ekelyince çalışıyor, configde de çalışıyor ama IP değişmiyor gibi ve whatismyip sitesinde get atınca bağlanmıyor bunlar proxy mi? başka bir şey mi? bulduklarımı test etmenin en doğru yolu nedir?
3- Confiğimde ipvanish proxy yüklüyorum 100k, CPM ilk başta 3k civarı oluyor 5 dk sonra 1k civarına düşüyor birkaç saat sonrada 250 lerde dolaşıyor. Proxy kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ipvanishde ilk soruda bahsettiğim gibi 1hesapla 100hesabın proxyleri aynı ip veriyorsa hesap sayısının bir önemi yok boşa deniyorum. Ipv6 proxy sitede çalışmıyor, ücretli ipv4 proxyler tanesi aylık 1$ a falan satılıyor. Bana 100-200k proxy lazım