Arkadaşlar hepinize merhaba gördüğünüz gibi papara hesabımın şifresini yenileyemiyorum şimdi herkes hesabının kayıt ettiğin e postayı kullan e postam hesabıma kayıtlı değil nasıl kayıtlı değl aq dediğinizi duyar gibiyim çünkü hesabımı ben kurmadım 2 yıl önce instagram dan bir kişiyi gördüm hesabın adı bedava uc bilmem ne filan bende o zaman uc delisiyidim işte adama abi uc almak istiyorum dedim wp yaz yazdım sonra adam dedi hesabın seviyesi kaç bilmem ne sonra işte bende sordum sonra adam numaramı istedi işte numaramı verdim sonra paparadan mesaj geldi kod adam da dedi gelen kodu söyle bende verdim o zaman papara ne olduğunu bilmiyordum şimdi hesabımın şifresini değiştirmek istiyorum e posta istiyor malesef hesabımın e postaya bağlı değil bildiğin çaldılar sonra kodu verdiğim 5 dk sonra bilmem kim adına 220 tl para çekildi umursamadım işte 2 yıl önceydi paparadan e postadan iletişime geçtim yalnız hiç kimse umursamadı tek çarem buraya kaldı bende geldim hesabımın şifresini nasıl değiştirebilirim benimle iletişime geçmek için
telegram :ballisthenos
umarım yardım edermisiniz?
...
telegram :ballisthenos
umarım yardım edermisiniz?