Para Karşılığı Eski Face Hesabımı Kapatacak Birini Arıyorum

Selamlar, veletlik zamanlarımda 10 yaşlarımda mal mal hesaplar açmışım ve saçma sapan şeyler paylaşmışım gerçekten rezillik içeriyor. Hatta post olarak tc kimlik numaramı bile...

Selamlar, veletlik zamanlarımda 10 yaşlarımda mal mal hesaplar açmışım ve saçma sapan şeyler paylaşmışım gerçekten rezillik içeriyor. Hatta post olarak tc kimlik numaramı bile paylaşmışım mallıkta sınır tanımıyormuşum o zamanlar gerçekten. Şu anda da işim gereği medya ile iç içe olduğumdan çok fazla trafik alıyorum sosyal platformlarda, dolayısıyla eski hesaplarım da öne çıkıyor.

Konuyu uzatmadan "GERÇEKTEN" hesabı kapatabilecek birisi varsa bana bir şekilde ulaşabilir mi? 3 hesap var 3'ü de kapanırsa hesap başı ödeme yapacağım.

Selamlar, veletlik zamanlarımda 10 yaşlarımda mal mal hesaplar açmışım ve saçma sapan şeyler paylaşmışım gerçekten rezillik içeriyor. Hatta post olarak tc **yasak-içerik** numaramı bile paylaşmışım mallıkta sınır tanımıyormuşum o zamanlar gerçekten. Şu anda da işim gereği medya ile iç içe olduğumdan çok fazla trafik alıyorum sosyal platformlarda, dolayısıyla eski hesaplarım da öne çıkıyor.

Konuyu uzatmadan "GERÇEKTEN" hesabı kapatabilecek birisi varsa bana bir şekilde ulaşabilir mi? 3 hesap var 3'ü de kapanırsa hesap başı ödeme yapacağım.
yaz tg @chiiivasregall

Selamlar, veletlik zamanlarımda 10 yaşlarımda mal mal hesaplar açmışım ve saçma sapan şeyler paylaşmışım gerçekten rezillik içeriyor. Hatta post olarak tc **yasak-içerik** numaramı bile paylaşmışım mallıkta sınır tanımıyormuşum o zamanlar gerçekten. Şu anda da işim gereği medya ile iç içe olduğumdan çok fazla trafik alıyorum sosyal platformlarda, dolayısıyla eski hesaplarım da öne çıkıyor.

131,920Konular
3,272,651Mesajlar
316,564Kullanıcılar
bosadam1Son Üye
Üst Alt