Para Kazanabileceğiniz 22 Mobil Uygulama (2 Viewers)

Joined
Dec 30, 2019
Credits
131
Rating - 0%
Lütfen teşekkürü eksik etmeyin.


View hidden content is available for registered users!


1. Bounty
Bounty uygulaması ile basit görevler gerçekleştirip, gezerken ya da oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz. Para kazandıran Türkçe uygulamalardan biri olan Bounty, oldukça popüler bir para kazanma uygulaması.

para kazandıran mobil uygulamalar


Bounty sizden bazı görevler isteyen ve bu görevleri yapmanız durumunda da size ödeme yapan bir uygulama. Bu görevlerden bazıları; anketler, uygulama testleri kontroller, gizli müşteri vb. şeklinde. Bazı görevler uğraştırıcı olsa da ödemeler de ona göre yüksek oluyor.

Bounty’de para kazanma için aşağıdaki adımları izlemeniz isteniyor:

  • Bounty’yi telefonuna indir ve üye ol,
  • Sana uygun olan görevlere bak ve yapmak istediğini seç,
  • Görev detaylarını oku ve görevde istenenleri gerçekleştir,
  • Görevin onaylansın ve paran bakiyene eklensin,
  • Para çekme isteği gönder ve paran en yakın Cuma günü hesabına yatsın!
Ne Gibi Görevler Var?

Bounty’de sizden istenen çok farklı görevler var! Bazıları bir yere gitmenizi gerektiriyor, bazılarını ise oturduğunuz yerden yapabiliyorsunuz. Peki görevlerde neler yapmanız gerekiyor?

  • Bir mağazaya girip fotoğraf çekmek
  • Markette bir ürün rafının fotoğrafını çekmek
  • Basit bir anket doldurmak
  • Bir restoran veya kafeye gidip sunulan hizmeti değerlendirmek
  • Mağazaya müşteri olarak girip hizmet kalitesini denetlemek
Güvenlik

Bounty’le paylaştığınız kişisel bilgiler hiç bir firmayla paylaşılmaz. Konum bilgisi sadece çevrenizdeki görevleri görüntüleyebilmeniz ve gerçekleştirilen görevin doğruluğunu kontrol için kullanıldığı belirtiliyor.

Bounty’yi Android için indirip, Bounty ile her hafta nakit para kazanan binlerce kişiden biri olabilirsin. Yapmanız gereken şey, üye olmak ve beklemeden görevleri gerçekleştirip kazanmaya başlamak. Bounty uygulamasını verdiğim link üzerinden Apple için indirebilirsiniz.

2. Money App
Money App para kazandıran Android sürümü olan uygulamalarından biri. iOS versiyonu da bulunan uygulamanın kullanıcı yorumları ve puanları oldukça yüksek.

Money App nedir diye bakacak olursak; video izleyip, anketleri tamamlayıp, ücretsiz oyunlar oynayıp, ücretsiz hizmetleri test edip, görüşler vererek para kazandıran bir mobil uygulama. Her gün güncellenen yeni işler ve özellikler sayesinde para kazanma fırsatları daima güncel kalıyor.

gerçek para kazandıran uygulamalar


Yapmanız gereken ise Money App uygulamasını Google Play veya App Store’dan ücretsiz bir şekilde indirip kendi adınıza hesap açmak ve görevleri tamamlamak.

İstediğiniz her yerden para kazanabilir ve verilen görevler için istediğiniz kadar vakit ayırabilirsiniz. Ayrıca çok karmaşık görevler yer almıyor uygulamada. Bir diğer güzel özelliği ise para yatırmanın hızlı olması.

Money App, diğer uygulamalarının aksine daha hızlı ödeme yapıyor. Diğerleri ödemeleri aylık olarak ve hediye kartı veya indirim şeklinde yaparken, bu uygulama 2-3 gün içinde PayPal hesabına ödemeyi yapıyor.

Herhangi bir sorunla karşılaşmamak ve hesabınızı askıya alınmaması için uyulması gereken birkaç kural var:

  • Birden fazla ve / veya sahte hesap oluşturmayın.
  • IP adresinizi veya konumunuzu değiştirmek için VPN veya proxy kullanmayın.
  • Cihaz kimliğinizi değiştirmeye çalışmayın.
  • Yönlendirme kodunuzu spam yapmayın.
MoneyApp ekibi bu basit kurallara uymayan hesapları askıya alacağını belirtmiş.

3. Hadi
Hadi uygulaması Türkiye’nin ilk canlı yayınla para ödülü veren bilgi yarışması olma özelliğini taşıyor. Her gün yayın yapan Hadi, çeşitli kategorilerde yarışmalar düzenliyor ve tüm soruları bilenler para kazanıyor.

para kazandıran türkçe uygulamalar


Hadi uygulamasını kullanmak ve yarışmalara katılmak ise oldukça basit. Öncelikle Androidveya iOS için Hadi uygulamasını indirin. Daha sonra kullanıcı adınızı belirleyip kayıt olun. Size gelecek olan bildirimlerde yarışma saatini görebilirsiniz.

Bazı günler günde 3 yarışma olduğu da oluyor. Hatta gün gün belirli kategorilerde yarışmalar düzenleniyor. Bu kategoriler spor, müzik, futbol, film, magazin, kolay, orta ve zor şeklinde belirlenmiş.

Hadi’yi indirdikten sonra ilgi duyduğunuz kategorilerdeki yarışmaların hangi gün ve saatte yapılacağını öğrenmek için ana sayfada hadi logosunun altında yer alan menüdeki butona tıklayabilirsiniz.

Katıldığınız yarışmada tüm soruları doğru bilirseniz, günün para ödülünü sizin gibi tüm soruları doğru yanıtlayan kişilerle eşit olarak paylaşıyorsunuz. Bir soruya yanlış cevap verirseniz eleniyorsunuz. Ancak jokeriniz varsa yarışmaya devam edebiliyorsunuz. Ancak joker son soruda geçerli sayılmıyor.

Jokerlere ulaşmak için ise Hadi’nin sosyal medya hesaplarını takip edebilir veya arkadaşlarınızı Hadi uygulamasına davet edebilirsiniz. Her gün yarışmadan önce sorulardan biri veya birkaçı hakkında ipuçları da veriliyor.

Eğer yarışma başlamadan Hadi uygulamasına girerseniz geri sayım ekranında bazı zamanlar 3. soruya kadar ekstra ipuçları verilebiliyor.

4. Oyna Kazan
Bu uygulama da yine canlı bilgi yarışması şeklinde para kazandırıyor. Kendisini Türkiye’nin en çok para kazandıran canlı bilgi yarışması olarak tanıtan Oyna Kazan, ödülleri yarışmada en son 1 kişi kalana kadar vermeye devam ediyor.

para kazandıran uygulamalar 2019


Para ödülü sistemi biraz farklı. En sona kalan 1 kişi büyük ödülü alıyor. Ancak kazanan sadece 1 kişi ile sınırlı değil. Kazandıran sorular aşamasına gelindiğinde, yarışma hakkı devam eden herkes para kazanmaya başlıyor.Ödüller de doğru cevap verildikçe artıyor.

Yarışmanın joker sistemi de farklı. 3 farklı joker var. Bunlar; ekstra can, çift cevap jokeri ve cevap eleme jokeri. Yarışmanın kategorileri ise belirlenmemiş. Genel kültüre dayalı sorular soruluyor. İlk sorular kolay olurken sonlara doğru soruların zorluğu artıyor.

Oyna Kazan uygulamasının Android versiyonuna buradan, iOS versiyonuna ise buradanulaşabilirsiniz.

5. Google Ödüllü Anketler
Google Surveys tarafından geliştirilmiş bir uygulama olan Google Ödüllü Anketler ile kısa anket sorularını yanıtlayarak Google Play kredisi kazanabiliyorsunuz.

Android cihazlar için geçerli olan bu uygulamada sizin için hazırlanan anketleri doldurarak her bir anketten 1,80 tl tutarına kadar Google Play kredisi kazanabilirsiniz.

Ankette ‘En iyi logo hangisi?’, “En ilgi çekici tanıtım hangisi?” gibi sorular bulunuyor. İnternetten para kazanma aramalarının da konusu içinde olan Google Ödüllü Anketler uygulamasını telefon veya tabletinize indirip kayıt olduktan sonra sizin bilgileriniz alınıyor.

Kendinizle ilgili bir anket doldurmanız isteniyor. Sonuçlarına göre anket uygulamasına kabul edilmenizi bekliyorsunuz. Ardından uygulama size bildirim gönderecektir. Onay geldikten sonra haftada en az bir tane kısa ve kolay cevaplanabilen bir anket doldurmanız isteniyor.

Uygulamayı ücretsiz olarak buradan indirip anketleri doldurarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

6. Yandex Toloka
Yandex Toloka aslında bir görev uygulaması. Ancak onu diğer görev uygulamalarından ayıran bir özelliği var: kolay görevler ile çok para kazandırması.

Yandex firması arama, mail, haritalar ve çeviri gibi konularda Google ile yarış halinde. Rekabetin oldukça sıkı olduğu bu konularda Yandex kendisini geliştirmek için gerçek kişilerin geri bildirimlerine ihtiyaç duyuyor.

Örneğin haritalardaki bir mekan hakkında size bir görev veriyor. Ya da arama sonuçlarının iyileştirilmesi için sizden bilgi istiyor. Kimi zaman zor kimi zaman ise kolay görevler bulunuyor. Tabi hangisini yapmak istediğiniz kendi seçiminiz.

Yandex Toloka, özel bir bilgi gerektirmiyor, sadece uygulamayı indirin ve alandaki görevleri tamamlamaya veya web sayfalarının içeriğini analiz etmeye başlayın.

Sizin için uygun olduğunu düşündüğünüz görevleri gerçekleştirin. Daha yüksek ücretli veya daha çok sevdiğiniz işleri seçin ve para kazanın. İşte bu kadar basit.

Görevleri yaptıktan sonra kazandığınız para, görevi kabul ettiğiniz anda Yandex.Toloka hesabınıza aktarılacaktır. Bu parayı Skrill, PayPal ve Yandex.Money hesaplarınıza aktarabiliyorsunuz.

iOS ve Android versiyonlarını vermiş olduğum link aracılığıyla indirebilir ve para kazanmaya başlayabilrisiniz.

7. Artıway
Globalde ismi Bonusway olan, Türkiye’de ise Artıway ismiyle hizmet veren bu uygulama, internetten alışveriş yapanların işine yarayacak ve aynı zamanda dolaylı da olsa size para kazandıracak bir uygulama.

Çalışma mantığı, anlaşmalı oldukları e-ticaret sitelerinden yapacağınız alışverişlerde hesabınızda para birikmesi şeklinde. Bunun neresi para kazanma uygulaması diyebilirsiniz. Ancak biriken paraları çekebilme özelliği var.

Artıway’e üye olup uygulama üzerinden alışveriş yaptığınızda belirli oranlarda size bonus veriyor. Size de bu bonusları nakit para iadesi şeklinde geri alabiliyorsunuz. Hemen hemen tüm e-ticaret siteleriyle anlaşmalı olması Artıway uygulamasını oldukça cazip kılıyor.

8. Foap
Foap ise çektiğiniz fotoğrafları satabileceğiniz ve bu şekilde para kazanabileceğiniz bir uygulama. Akıllı telefonunuzdan çektiğiniz fotoğrafları yükleyip satın almak isteyen firmalara bu fotoğrafları satabilirsiniz.

Foap, daha fazla fotoğraf satmanıza yardımcı olmak için Getty Images gibi ortaklarla çalışıyor. Paranızı ise PayPal ile çekebiliyorsunuz.

Foap tamamen ücretsiz bir uygulama. Üstelik, her fotoğraf sattığınızda komisyonun % 50’sini alıyorsunuz. Bazı görevlerde ise 50 dolardan başlayan bir ödül kazanma şansınız mevcut.

9. BookScouter
Bookscouter, adından da anlaşılacağı üzere bir kitap satış uygulaması. Eski kitaplarınızı bu uygulama üzerinden satışa çıkarabilirsiniz. Uygulama aynı zamanda birçok kitap satın alma sitesindeki fiyatları karşılaştırmayı da sağlıyor.

Uygulama kullanımı adım adım şu şekilde yapılıyor:

  • Telefonunuzun kamerasını kullanarak herhangi bir kitabın ISBN’ini arayın (veya ISBN’yi manuel olarak yazın)
  • Kullanılmış kitaplarınız için 30’dan fazla gerçek zamanlı fiyat teklifini karşılaştırın
  • Kitabınızı nereye satacağınızı ve işlemi hangi web sitesinde tamamlayacağınızı seçin
  • Verilen kargo etiketini kullanarak kitaplarınızı ücretsiz olarak paketleyin ve gönderin
  • Postayla bir çek veya doğrudan PayPal hesabınıza yatırılan parayı alın
10. Sweatcoin
Sweatcoin uygulamasını kullananlar er gün attıkları adım başına ödüllendiriliyor. Yani sizi hem formda tutan üstüne de para ödeyen bir uygulama.

Günde binlerce adım atıyoruz. Ancak hiçbirimiz bunun paraya dönüşebileceğiniz düşünmezdi. Sweatcoin, adımlarınızı “sweatcoins” adı verilen yeni dijital para birimine dönüştürüyor. Satış ortaklarıyla veya diğer kullanıcılarla kazandığınız bu dijital parayı harcayabilirsiniz. Ya da bağışta bulunabilirsiniz.

Uygulamanın sloganı ise ne kadar çok hareket edersen o kadar zinde ve sağlıklı olursun ve o kadar da zengin olursun. Ben beğendim hatta kullanıyorum.

11. Letgo
Uygulama yayınladığı reklamlar ile hemen hemen herkes tarafından biliniyor. Bilmeyenler için ise ikinci el ürünlerin satılabildiği bir uygulama. Her çeşit ürün bulmak mümkün. Ancak ben en başından beri arayüzünü beğenmiyorum bir türlü de düzeltemediler.

İhtiyacınız olan hemen hemen her şeyi bulmak mümkün. Hatta Letgo üzerinden ucuza aldığınız ürünleri üzerine kâr koyarak satmak da fena bir fikir sayılmaz. Kullanmadığınız evde, iş yerinde boş duran eşyalar birilerine lazım olabilir. Letgo kullanarak para kazanmak sanıldığından çok daha kolay.

Kullanıcı sayısı azımsanmayacak derecede ve bu da al-sat yapımını kolaylaştırıyor. Eğer bugüne kadar denemediyseniz bir şans vermenizi tavsiye ederim.

12. Big Time Cash
Big Time, video oyunu oynayarak para kazanabileceğiniz bir uygulama. Yapmanız gereken tek şey oyunlardan herhangi birini oynamak ve sık sık para çekme çekilişlerine katılmak için en az bir bilet toplamak.

Ne kadar çok bilet toplarsanız, para ödülü kazanma şansınız da o kadar yüksek oluyor. İsminizin kazanan bilette olup olmadığını görmek için çekiliş zamanında kontrol etmeniz gerekiyor. Kazanılan ödül ise Paypal para transferi yoluyla ödeniyor.

13. Lucky Day – Win Real Money
Lucky Day, gerçek para ve ödüller kazanma şansı veren kazı kazan, loto ve çekiliş oyunları sunan bir uygulama. Günlük 100.000 $ ‘a kadar anında nakit para kazanma, ödül kazanma ya da çekilişe katılma fırsatı veriyor.

Uygulamanın puanları ise oldukça yüksek. Yani kullanıcılar uygulamayı benimsiyor. Zaten para yatırma gerektirmeyen bir uygulama. Ücretsiz bir şekilde şans faktörüne de bağlı olarak para kazanabilirsiniz.

14. Money Cube – Break Cube
Money Cube, buz küplerini kırarak kolay bir şekilde para kazandıran bir uygulama. Tek yapmanız gereken uygulamaya girip buzları kırıp ödüle ulaşmak.

Buz küpleri daha hızlı nasıl kırılır:

  • Buz küpüne dokunun.
  • Uygulamaları yükleyin ve çalıştırın.
  • Arkadaşlarınızı “Money Cube” kullanmaya davet edin.
  • Her gün kontrol edin.
Arkadaşlarınızı davet ederek daha çok para kazanabilirsiniz. Size verilen kodu paylaşıp davet ettiğiniz her arkadaşınızdan belirli bir tutar elde etme şansınız var.

15. appKarma Rewards
Uygulama tıpkı diğer tanıttığım bazı uygulamalar gibi görev yapmanızı istiyor. Ancak puanı oldukça yüksek. Bu yüzden bu listede yer vermek istedim.

Görevleri yerine getirmek çok zor değil. Nasıl kazanacağınız ise şu şekilde açıklanmış:

  • Temel Ödüller – Ödül kazanmak için uygulamaları yükleyin ve oynayın.
  • Karma Oyunlar – Karma Oyunlarını kazanmak için indirdiğin uygulamaları oynayın ve günlük ödülleri kazanın.
  • Karma Quizleri – Karma Quizleri doğru cevapladığınızda ödülleri kazanırsınız.
  • Başarı Rozetleri – Başarılarınız için bonus kazanın (20 uygulama yükleyin, arkadaşınızı davet edin, vb.)
16. EBATES
Ebates adlı uygulama ile doğrudan para kazanamıyorsunuz. Size yaptığınız alışverişlere karşılık olarak ek para veriliyor. Yani uygulama içerisinde bulunan mağazalardan alışveriş yapıyorsunuz ve size alışverişinize göre bonus veriliyor. Verilen bonusları başka alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz.

Diyelim ki 250 TL’lik bir kıyafet aldınız. Size bu alışverişten 50 TL bonus veriliyor ve bu parayı başka bir mağazadan alışveriş yaparken kullanabiliyorsunuz.

17. IBOTTA
Para kazanma uygulamaları
içerisinde EBATES ile benzer özelliklere sahip olan uygulamadır. Uygulama içerisindeki mağazalardan yapılan alışverişlerden sonra ek para verirler ve bu paralar ile alışveriş yapabilirsiniz.

IBOTTA adlı uygulamada EBATES’ten farklı olarak bazı görevler vardır. Mesela mekanlara gidip, fotoğraf çekmeniz istenebilir. Eğer bu görevleri yaparsanız, ayrıca gelir elde edebilirsiniz. Kazandığınız para 10 dolara ulaştığında Paypal ya da hediye çekleri vasıtasıyla çekilebilir.

18. SWAGBUCKS
SWAGBUCKS, bir başka para kazandıran uygulama. Uygulamanın içerisinde anketler, uygulama indirme görevleri, test çözme, video izleme ve websitesi ziyareti gibi görevler mevcut. Tüm bu görevleri yaparak para kazanabiliyorsunuz. Kazandığınız paralar PayPal, Amazon gibi yöntemlerle çekilebiliyor.

Bu uygulamanın şuan 20 milyona yakın kullanıcısı var ve günümüze kadar 400 milyon dolar ödeme yapmış durumda.

19. GIGWALK
Para kazanma uygulamaları arasında yer alan ilginç bir uygulama da Gigwalk. Gigwalk adlı uygulama, sizlere görevler veriyor ve bu görevleri tamamlamanız halinde para kazanıyorsunuz.

Uygulamanın içerisinde anket doldurma, video izleme gibi görevler olduğu gibi bir yere gidip fotoğraf çekme gibi görevler de bulunuyor.

Uygulama içerisinde biriken paranız 100 dolar olduğunda çekebiliyorsunuz.

20. PACT
PACT adlı uygulama aslında bir fitness uygulaması. Uygulamanın temel amacı kilo verme ve sağlıklı beslenme. Uygulamayı indirenler bir profil oluşturup, boy ve kilolarını giriyorlar. Ardından uygulama, kullanıcılara yemek ve spor önerileri yapıyor. Ayrıca fitness salonu önerileri de yapıyor. Eğer önerdiği salonlara giderseniz, size ödül olarak ödeme yapıyor.

Uygulamada bazı yemekler de öneriliyor. Bu yemekleri hazırlayıp fotoğraflarını çekerek uygulamaya yüklerseniz de para kazanabiliyorsunuz.

21. EASYSHIFT
Easyshift para kazandıran uygulamalar arasında yer alıyor. Uygulama içerisinde verilen görevleri yaptığınızda para kazanıyorsunuz. Genellikle fotoğraf çekme, videolara yorum yapma gibi görevler mevcut.

Bakiyeniz 20 dolara ulaştığında paranızı rahatlıkla çekebiliyorsunuz.

22. WHAFF REWARDS
İçerisinde çok farklı para kazanma yöntemleri sunan bir uygulama. Anketlerden video izlemelere kadar birçok yöntem mevcut.

Uygulamada en çok para kazandıran yöntem ise oyun indirmek ve bu oyunlarda istenilen seviyeye gelmek. Görevi tamamladığınızda size vaad edilen para hesabınıza geçiyor. Ardından minimum ödeme tutarı tamamlandığında paranızı çekebiliyorsunuz.

 

Users who are viewing this thread

Top