Para Kazanmam Onaylanmıyor (Youtube)

Merhabalar, ben 1 yıldır youtube da bir kanal açtım ve 3000 abone + 50,000 izlenme saatine ulaştım fakat bir türlü para kazanmam açılmadı onaylanmıyor telifli videom da yok...

böyle saçma sapan başlıklar koyup kanala özen göstermezsen, bende onaylamam.
Önce youtube uygun profil nasıl olmalı onu öğren.

Adam akıllı düzgün bir şekilde yap o zaman, bir iki defa olmayınca daha fazla zorlama. KAbul etmezler çünkü

Evet kanalın telif yememiş. Allah Allaaaaaaaaah. Dostum sayısız telif yemişsin sanırım o yüzden başlıkları silip videoları değiştirmişsin bunun sen de farkındasın ve bu konuyu burda açmanın amacı da reklam yapmak. Zekice ama aptalca.

59BB6396-8713-46B8-A759-B5B76051DF7C.jpeg

Evet kanalın telif yememiş. Allah Allaaaaaaaaah. Dostum sayısız telif yemişsin sanırım o yüzden başlıkları silip videoları değiştirmişsin bunun sen de farkındasın ve bu konuyu burda açmanın amacı da reklam yapmak. Zekice ama aptalca.

Ekli dosyayı görüntüle 8375
Dostum sıkıntılı mısın cidden, benim reklama ihtiyacım yok. Kanala zaten video atmayı bu aralar bıraktım. Attığın topluluk gönderisi 2 ay önce, bahsettiğin video ise şuan kanalda telif yiyen yeri kaldırılmış durumda yani telifsiz sayılıyor bilmem anlatabildim mi

Dostum saçma bir kanal :D amacının reklam olduğu da belli başarılar sana. Şu telif durumunu bi ss atsana bir de önceden kaç telif yedin onu da söylersen yardımcı olabilirim.

Reklam yapmak olsa farklı şekilde yapardım, özelden sana kaç kere başvuru attığımın kanıtını da atabilirim. Ulaştırıyorum ssleri

Bu kanalın hiçbir şekilde para kazanması onaylanmaz. Boşa zahmet etme. profil resmi veya başlıklarla alakası yok. yüklediğin o videolar youtubede zaten var, Reused content dilimindesin.

131,893Konular
3,272,364Mesajlar
316,488Kullanıcılar
regex-Son Üye
Üst Alt