Param için iade

exe

Rating - 0%
En baştan anlatmam isterim olayı.
Ben phishi*g le uğraşıyordum (bu günden itibaren bıraktım) konularımı filan da görmüşsünüzdür takım arama konuları, phishing ekip topluyorum konuları falan sadete gelirsek ben bir ekip kurdum
Ekipte @xadred , @Teopat var üçümüz phishing yapıyorduk.
Hesap düştüğünde @xadred e haber ediyorduk arkadaş hesabı ebedi çekiyordu.
2 gün önce bir hesap düştü 112k biz bunu @xadred e söyledik ebedi çekti. Tabi normal hepimizin neşesi biraz yerine geldi sevindik sonra ben @xadred e yazmaya başladım ne zaman satıcaz, hesap bilgilerini bizede salsana falan arkadaş bi tripledi güvenmiyorum vermiyorum dedi(gelip burda itiraz ederse ss atarım) @Teopat a anlattım bunları @Teopat da sinirlendi. Bende @xadred i ekipten kovdum. Yerimde kim olsa aynısını yapardı. Sonra bir kişi yazdı bana Karani diye dedi hesap bende sana vericekmişim filan dedi hesabı xadred çekmedi bana verdi ben çektim sonra xadrede yazdım kardeşim bu ne olay napıyosun filan dedi o benim abim iş benlik sal bana ben alıcam filan bem durmadım yazdım Karaniye hesabı ver diye adam 600 tl istedi Xadrede anlattım yine benlik dedi bende o an anladım dolandırıldığımızı. Ama xadred diyorki hesabı satıp paranızı vericem
Tamam @xadred ben bekliyorum 15 gün sonra vermezden yeni şikayrt formu açarım sana.

Bu olaylardan önce ekiple beraber karar almıştık yeni site kurmak için @Kroizen bu arkadaşın bana bi sözü vardı neye ihtiyyacın olursa yaz diye bende konusunu gördüm illegal host satıyormuş yazdım abi benim filan anlaştık bana bedavaya yapıyordu siteyi dedim abi domain alırmısın dedi 30 tl verirsen yaparım. Bende geldim ekibe söyledim bizim @xadred ben veririm dedi parayı gönderdik kroizene kroizen dedi yapıcam siteyi bayağı bi bekletti bizi sonra yazdı 5 dk a hazır siten falan sonra yazdı ki beklemediğim şekilde hata alıyorum dedim tamam hall olurmu. Sonra yazdı yapamıyorum dedim tamam abi parayı vericekmisin o dur bu dur cevap yok @xadred arkadaş bana yazıyor paramı ver diye bende kroizene kroizenden cevap yok

@Kroizen dostum benimle iletişime geç @xadred in parasını verelim
@xadred o parayı aldıktan sonra bizimde 112k daki payımızı unutma 15 gün sonra ver.

Düşüncem;
Xadred parasını aldıktan sonra bizi tekrar ekip gidecek

ss ler ;
Screenshot_20200917-200820_Telegram.jpg

Screenshot_20200917-200743_Telegram.jpg
Screenshot_20200917-200718_Telegram.jpgScreenshot_20200917-200706_Telegram.jpgScreenshot_20200917-194155_Telegram.jpg
@xadred kafa attımı böyle yapıyor diğer mesajlarında 15 gün içinde vericem diyor hadi inş verir.

Reagen

da Best 🥀
ŞAPAWPSLSŞSLSLSLSLLSSLSLSKALSKCDKSLXKXKXKX amk krozen kimdir ya millete sövmekten baska vasısfız bir o" dur :)

exe

Rating - 0%
Benim paramı vermeyen adamın parasını almaya çalışıyorum
İnş benim paramı vermeyen @xadred hesabı satıp vericek paramı çok idaalı olarak vericem diyor

Reagen

da Best 🥀
be amınakoyduğum madem alamıyacaksın niye önden para alıyorsun domsin elinde zaten atmazsa iptal eder gerizekalı hic akıl yok türlü türlü
bahaneler

DeJaVu

Valar Dohaeris
Rating - 0%
OLM BUNE AQ HERKES BİRBİRİNİ DÜDÜKLÜYO FSMKALLFŞÖMSAMKLNFMÖŞDKFÖLŞASMLÖFLÖSŞAMFMKSDÖLÖMFKNSDAFAS

Lamb 

GOD
Rating - 0%
@Kroizen suçluysan suçunu itiraf et bizi boşa uğraştırma adam yemiyoruz. Senin yerine siteyi ben hazırlarım arkadaşa sorun yok. Lütfen uyanıklık edip konu yokmuş gibi davranmayın telegrama girmemeler felan salak değil burdaki kimse, ayrıca o 112k olayındaki arkadaşta açıklama yapsın eğer görüpte cevap vermemeye devam ederse perma ban cezası alcak.

DeJaVu

Valar Dohaeris
Rating - 0%
@Kroizen suçluysan suçunu itiraf et bizi boşa uğraştırma adam yemiyoruz. Senin yerine siteyi ben hazırlarım arkadaşa sorun yok. Lütfen uyanıklık edip konuyu görmemezden gelmeyin telegrama girmemeler felan, ayrıca o 112k olayındaki arkadaşta açıklama yapsın eğer görüpte cevap vermemeye devam ederse perma ban cezası alcak.
işte mertliiik işte ihtişaaam işte adaleeet adam gibi adam @Lamb :d

Rating - 0%
En baştan anlatmam isterim olayı.
Ben phishi*g le uğraşıyordum (bu günden itibaren bıraktım) konularımı filan da görmüşsünüzdür takım arama konuları, phishing ekip topluyorum konuları falan sadete gelirsek ben bir ekip kurdum
Ekipte @xadred , @Teopat var üçümüz phishing yapıyorduk.
Hesap düştüğünde @xadred e haber ediyorduk arkadaş hesabı ebedi çekiyordu.
2 gün önce bir hesap düştü 112k biz bunu @xadred e söyledik ebedi çekti. Tabi normal hepimizin neşesi biraz yerine geldi sevindik sonra ben @xadred e yazmaya başladım ne zaman satıcaz, hesap bilgilerini bizede salsana falan arkadaş bi tripledi güvenmiyorum vermiyorum dedi(gelip burda itiraz ederse ss atarım) @Teopat a anlattım bunları @Teopat da sinirlendi. Bende @xadred i ekipten kovdum. Yerimde kim olsa aynısını yapardı. Sonra bir kişi yazdı bana Karani diye dedi hesap bende sana vericekmişim filan dedi hesabı xadred çekmedi bana verdi ben çektim sonra xadrede yazdım kardeşim bu ne olay napıyosun filan dedi o benim abim iş benlik sal bana ben alıcam filan bem durmadım yazdım Karaniye hesabı ver diye adam 600 tl istedi Xadrede anlattım yine benlik dedi bende o an anladım dolandırıldığımızı. Ama xadred diyorki hesabı satıp paranızı vericem
Tamam @xadred ben bekliyorum 15 gün sonra vermezden yeni şikayrt formu açarım sana.

Bu olaylardan önce ekiple beraber karar almıştık yeni site kurmak için @Kroizen bu arkadaşın bana bi sözü vardı neye ihtiyyacın olursa yaz diye bende konusunu gördüm illegal host satıyormuş yazdım abi benim filan anlaştık bana bedavaya yapıyordu siteyi dedim abi domain alırmısın dedi 30 tl verirsen yaparım. Bende geldim ekibe söyledim bizim @xadred ben veririm dedi parayı gönderdik kroizene kroizen dedi yapıcam siteyi bayağı bi bekletti bizi sonra yazdı 5 dk a hazır siten falan sonra yazdı ki beklemediğim şekilde hata alıyorum dedim tamam hall olurmu. Sonra yazdı yapamıyorum dedim tamam abi parayı vericekmisin o dur bu dur cevap yok @xadred arkadaş bana yazıyor paramı ver diye bende kroizene kroizenden cevap yok

@Kroizen dostum benimle iletişime geç @xadred in parasını verelim
@xadred o parayı aldıktan sonra bizimde 112k daki payımızı unutma 15 gün sonra ver.

Düşüncem;
Xadred parasını aldıktan sonra bizi tekrar ekip gidecek

ss ler ;
Ekli dosyayı görüntüle 8343

Ekli dosyayı görüntüle 8344
Ekli dosyayı görüntüle 8345Ekli dosyayı görüntüle 8346Ekli dosyayı görüntüle 8347
@xadred kafa attımı böyle yapıyor diğer mesajlarında 15 gün içinde vericem diyor hadi inş verir.
30 TL bişi değil ama @Kroizen yaptığı yanlış

• Love
Tepkiler: exe

exe

Rating - 0%
@Kroizen suçluysan suçunu itiraf et bizi boşa uğraştırma adam yemiyoruz. Senin yerine siteyi ben hazırlarım arkadaşa sorun yok. Lütfen uyanıklık edip konu yokmuş gibi davranmayın telegrama girmemeler felan salak değil burdaki kimse, ayrıca o 112k olayındaki arkadaşta açıklama yapsın eğer görüpte cevap vermemeye devam ederse perma ban cezası alcak.
IMG_20200918_004459_338.jpg

Lamb 

GOD
Rating - 0%
Şuan ki durum nedir ? 2 arkadaşta açıklama yapmamış yarına kadar bi açıklama bekliyorum.

• Like
Tepkiler: exe

Lamb 

GOD
Rating - 0%
Xadred bu konudan sonra bok veririm sana birşeyleri dedi gezgin hesabımımı banlatıcan diyip güldü. Kroizenden haber yok şu xadredin parasını versinde bakak nolacak :D
Xadred adlı arkadaşın elinizde ne varsa bana atın gösterelim ona bi gezgini ( papara nosu olur tel nosu olur bana iletin) @Kroizen bu arkadaş aktif değil o yüzden bekleme taraftarıyım duruma göre bakacağım.

131,466Konular
3,268,482Mesajlar
315,232Kullanıcılar
ElCapone1Son Üye
Üst Alt