Yardım Paypal hesabı nasıl oluşturabilirim

Benim acil bir paypal hesabına ihtiyacım var. Bir siteden para çekmeliyim. Ama sanırım Türkiye'de yasakmış. Karta da ihtiyacım yok zaten kullanmayacağım sadece internet...

Benim acil bir paypal hesabına ihtiyacım var. Bir siteden para çekmeliyim. Ama sanırım Türkiye'de yasakmış. Karta da ihtiyacım yok zaten kullanmayacağım sadece internet alışverişleri için lazım. Normal hesap oluşturup sanal kart eklesem öyle kullanabilir miyim? Bu arada yardımcı olursanız 10 kredi atarım. (Az ama şuan bu kadar atabiliyorum.)

Benim acil bir paypal hesabına ihtiyacım var. Bir siteden para çekmeliyim. Ama sanırım Türkiye'de yasakmış. Karta da ihtiyacım yok zaten kullanmayacağım sadece internet alışverişleri için lazım. Normal hesap oluşturup sanal kart eklesem öyle kullanabilir miyim? Bu arada yardımcı olursanız 10 kredi atarım. (Az ama şuan bu kadar atabiliyorum.)
komisyonlu yardımcı olabilirim

Vpn programı kullanman gerek.Vpn adresini bir ülkeye göre ayarla örnek:İNGİLTERE sonrasında BU SİTEDEN Kendine bir adres seç ve paypal hesabına o adresi bilgisini girere kayıt işlemini başlat telefon numaranı türk yazsan da oluyor hesabı bu şekilde oluşturabilirsin.İş paypalda ki paraya çekmeye gelince kendine wise adlı siteden sanal bir ingiltere hesabı oluşturup banka hesabını paypal hesabına tanımlaman gerekir.
Wise da oluşturduğun sanal banka hesabını bazen göremeye biliyor 2-3 gün denemen lazım olur o zaman ama gereli çünkü paypal da ki parayı bir karta akatarımını gerçekleştiremiyorsun bu nedenle yurt dışında bir sanal banka hesabına atman gerekir.

NOT:paypal a VPN kullanmadan giriş yapma bazen sıkıntı çıkartıyor.

bklm

131,643Konular
3,270,064Mesajlar
315,683Kullanıcılar
mvaSon Üye
Üst Alt