Satım Ph!sh!ng Control Panel ⏪

UYARI: bu script satılmıştır ön seyir olarak koyulmaktadır yazılan scriptler kişiye özeldir. Script özellikleri -Kurbanı anlık olarak admin panelden yönlendirilebilir -Resim...

UYARI: bu script satılmıştır ön seyir olarak koyulmaktadır yazılan scriptler kişiye özeldir.

Script özellikleri

-Kurbanı anlık olarak admin panelden yönlendirilebilir

-Resim takipçi vb isteğe göre çektirilir çekme işlemleri curl iledir api değildir dumpor adlı siteden çekilir fotoğraflar ayıklanır bire bir hesabın bilgilerini çeker

-Tg apisi mevcuttur kurban düşerse tg den kullanıcı adı ve takipçisini atar ek olarak site adresinizi atar.

-Ve saymakla bitmeyecek bir çok özellik resimleri koyuyorum daha iyi anlarsınız :)

1.png2.png3.pngbeklemeekran.pngdemoadmin.pngdemoerrorpass.pngErorpasson.pngadminpanel.png

Scriptimiz bunlardan ibaret detaylı bilgi ve iletişim için ig:mad:zwodky

FİYAT: 250 TL

SATIN ALMADAN ÖNCE DEMO İSTEYENLERE İG ADRESİNDEN TEST ETMEK İÇİN DEMO VEREBİLİRİM SC SANA AİT DEĞİL DİYE BOŞ KONUŞACAK ARKADAŞLAR YORULMASINA GEREK YOK DİREK KONUDAN ÇIKSIN PANEL BANA AİT SC KODLADIĞIM ARKADAŞA :)

NOT: BU SC SATILMIŞTIR TASARIMLAR KİŞİYE ÖZELDİR.
SC TEMASI SAHİBİNE PANEL BANA AİTTİR PANEL İSE EDEVLETTEN DÖNMEDİR EDEVLETE DAİR BİR ŞEY KALMAMIŞTIR TAMAMEN TEMİZDİR

UYARI: bu script satılmıştır ön seyir olarak koyulmaktadır yazılan scriptler kişiye özeldir.

Script özellikleri

-Kurbanı anlık olarak admin panelden yönlendirilebilir

-Resim takipçi vb isteğe göre çektirilir çekme işlemleri curl iledir api değildir dumpor adlı siteden çekilir fotoğraflar ayıklanır bire bir hesabın bilgilerini çeker

-Tg apisi mevcuttur kurban düşerse tg den kullanıcı adı ve takipçisini atar ek olarak site adresinizi atar.

-Ve saymakla bitmeyecek bir çok özellik resimleri koyuyorum daha iyi anlarsınız :)

Scriptimiz bunlardan ibaret detaylı bilgi ve iletişim için ig:mad:zwodky

FİYAT: 250 TL

SATIN ALMADAN ÖNCE DEMO İSTEYENLERE İG ADRESİNDEN TEST ETMEK İÇİN DEMO VEREBİLİRİM SC SANA AİT DEĞİL DİYE BOŞ KONUŞACAK ARKADAŞLAR YORULMASINA GEREK YOK DİREK KONUDAN ÇIKSIN PANEL BANA AİT SC KODLADIĞIM ARKADAŞA :)

NOT: BU SC SATILMIŞTIR TASARIMLAR KİŞİYE ÖZELDİR.
SC TEMASI SAHİBİNE PANEL BANA AİTTİR PANEL İSE EDEVLETTEN DÖNMEDİR EDEVLETE DAİR BİR ŞEY KALMAMIŞTIR TAMAMEN TEMİZDİR

aldım sorunsuz calısıyor ref kef mef sex <3

131,855Konular
3,272,037Mesajlar
316,394Kullanıcılar
bopxSon Üye
Üst Alt