Ph*shing domainleri nasıl tespit ediliyor? detaylı post

Merhaba arkadaşlar, bu yazımda sizlere ph*shing domainlerinin nasıl tespit edildiğini açıklayacağım. Ph*shing türkiye'de son 2-3 yılda artışta olan bir lamer yöntemidir. Bu...

Aslında kafasını çalıştıran cok rahat yanıltıcıyı engellerde instada o kadar saglam hesap vuranların olmasına ragmen yanıltıcıyı çözemiyorlar komik :D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Aslında kafasını çalıştıran cok rahat yanıltıcıyı engellerde instada o kadar saglam hesap vuranların olmasına ragmen yanıltıcıyı çözemiyorlar komik :D
hiçbir şekilde yanıltıcı geçemezsin phshing isleri bitti artık google facebook bu konuda calısıyor en fazla 1 yıl daha yaparsınız mk lamerleri

hiçbir şekilde yanıltıcı geçemezsin phshing isleri bitti artık google facebook bu konuda calısıyor en fazla 1 yıl daha yaparsınız mk lamerleri
Tamı tamına 1 senedir insta phishing siteleri satışını yapıyorum sitelerime günlük 5 10k bot girmesine ragmen yanıltıcı atamiyorlar + pub sc ler kullaniyorum buna ragmen ginede yanıltıcı yemiyor instagrama gelen son güncellemede dm den siteler klit yemeye başlamışdı 1 hafta önce bununda çözümünü buldum ve şuan sitem dm den engell veya klit dahil yemiyor uzun lafın kısası her bir acık kapatıldıgında yeni bir acık ortaya çıkmış olur yani instagram phishing benim fikrimce bitmicek bitmemeside iyi aslında becere bilen parasını cıkartıyor phishing'den. :)

132,149Konular
3,275,781Mesajlar
316,988Kullanıcılar
zawaq31Son Üye
Üst Alt