Photoshop CS6 Tüm Sürümler ! (1 Viewer)

Joined
Mar 22, 2018
Credits
0
Rating - 0%


bilgi.gif

Photoshop programı ile banner, logo vs çalışmaları yapabilir, ortaya güzel çalışmalar çıkarabilirsiniz. Fotoğraflarda oynama ve düzeltme yapabilirsiniz. Photoshop ile harikalar yaratmak hayal gücünüz ile sınırlıdır.
Adobe® Photoshop® CS6 yazılımı; baskı, web ve video için üstün görüntüler oluşturmanıza yardımcı olur. Photoshop CS6'daki ileri teknoloji düzenleme, bileştirme ve boyama özelliklerinin yanı sıra, 3D görüntü ve hareket tabanlı içerikler oluşturmanıza ve düzenlemenize olanak sağlayan araçlara sahip olun.

Photoshop CS6 Extended yenilikleri

Adobe® Photoshop® CS6 yazılımı yüksek kaliteli görüntü seçimleri, görüntü rötuşlama, gerçekçi boyama ve 3D yükseltmeleri için çığır açıcı özellikler sunmaktadır. Hızlı performansın yanı sıra iş akışınızda zaman kazandıracak onlarca özellik için 64 bit desteğini keşfedin.

Geleneksel dijital görüntülemenin ötesine geçin. Saç gibi karmaşık görüntü öğelerini kolayca seçin. Görüntü öğelerini kaldırdığınızda kalan boşluğun neredeyse sihirli bir biçimde dolduğunu görün. Metin ve diğer 2D grafiklerini kolayca yükselterek 3D logolar ve resimler oluşturun.

NOTİCE : Konuyu eski blogumdan hortlatıyorum. Emeğe saygı.
View hidden content is available for registered users!


NOT2: BİLEREK VİRUSTOTAL KOYMADIM, KATILIMSIZ PROGRAM ÇÜNKÜ. HER TÜRLÜ VİRÜS OLARAK GÖRECEK.
 

Users who are viewing this thread

Top