<?php try { $db = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=hesap;charset=utf8;","root","pass"); }catch (PDOException $hata) { echo $hata->getMessage(); } $cek =...

SpyCoin istenen konu

1 yerine hangi sayıyı yazarsanız o kadar rastgele veri çeker çok fazla veri olan tablolarda bu işlemi yapmayın, örnek olarak nerelerde işinize yarar blogunuz vardır random makaleler diye çekersiniz. Hesap dağıtım scripti yazacaksanız random çektirirsiniz falan filan . Hayal gücünüze bağlı

İsteğe Bağlı :
[CHARGE=10]Eyvallah[/CHARGE]

Son düzenleme:

1 yerine hangi sayıyı yazarsanız o kadar rastgele veri çeker çok fazla veri olan tablolarda bu işlemi yapmayın, örnek olarak nerelerde işinize yarar blogunuz vardır random makaleler diye çekersiniz. Hesap dağıtım scripti yazacaksanız random çektirirsiniz falan filan . Hayal gücünüze bağlı

İsteğe Bağlı :
-=Stripped Content=-

İsteğe Bağlı :
-=Stripped Content=-
wqerfgswdaefsg

131,786Konular
3,271,320Mesajlar
316,176Kullanıcılar
Ochbin182Son Üye
Üst Alt