Piyasada Bu Dizi Teması Yok! Sadece Private!

Şizofren

Warez tanrısı

SOYTARI
Rating - 0%
tema kırılmamış kırdığım an bu konuya link atarım düzenlersin. Hadi kolay gelsin.

Rating - 95.8%
ben zaten hep iyisiydim :) Warezin Tanrısından sevgilerle

ego'ya bak ya sen çee

k6BXRv.jpg

Mr.Emre 

RedMaster
Rating - 0%
Ah be bu ego niye, arşive girditme benim sayemde nerelere geldin biliyoz

Şizofren

Warez tanrısı

SOYTARI
Rating - 0%
Ah be bu ego niye, arşive girditme benim sayemde nerelere geldin biliyoz
düne kadar wordpressi bilmeyen sensin wordpressi öğreten benim sana. Warezin kelime anlamını daha bilmezken bu hallere benim sayemde geldin benim sayemde çevre edindin geldiğin yeri unutma saygı duy bak ben sana sallıyormuyum ? Her zaman arkandan iyi çocuktur dedim. Hala diyorum ama sende bunu anlayacak ne kafa ne de yaptıkların için özür dileyecek bir g.t var hadi iyi geceler

Mr.Emre 

RedMaster
Rating - 0%
düne kadar wordpressi bilmeyen sensin wordpressi öğreten benim sana. Warezin kelime anlamını daha bilmezken bu hallere benim sayemde geldin benim sayemde çevre edindin geldiğin yeri unutma saygı duy bak ben sana sallıyormuyum ? Her zaman arkandan iyi çocuktur dedim. Hala diyorum ama sende bunu anlayacak ne kafa ne de yaptıkların için özür dileyecek bir g.t var hadi iyi geceler
Gelelim şu konuya, ilk tanışmamızdır wordpress konusunda yardım istemen sitelerini düzenlemem yalan dersen o zaman sikerler adamı bu bir, keşke ben senin arkandan iyi bir insandı diyebilsem, kazıktan sikilmekten başka bir şey diyemiyorum maalesef, ben senle tanışmadan önce adını bile söylemeyeceğin şirketlerde wordpress üzerinde çalıştım, çevre dersen bu piyasada senin adın yok, RedMaster-Mr.Emre’nin düşürdüğü temalar ve scriptler var. Beni tanıyan tanır, sadakatimi, sevgimi, saygımı sever. Haketseydin yanında dururudum. Hadi bak işine. Özür dileyecek birş varsada sensin zamanımı siktiğin için.

131,553Konular
3,269,125Mesajlar
315,397Kullanıcılar
fedyahaSon Üye
Üst Alt