Rating - 0%
Telegram: ahmetbaby
Instagram:mik7yil
WhatsApp:wa.me/+994513665216
Lan ona gerek varmı gerizekalı ig hesabını kapak gibi oraya yazmışsınİp adresimi kontrol edin
yaw kes am multisi kendin dedin mobil veriden hesap açıyorum ip adresim belli olmasın diye ama ig hesabın belli @kankabenheckırım @tetrox72 @Mikayil Huseyinzade @Chavoo hepsi seninTelegram: ahmetbaby
Ne diyon oğlum gidip yetkililere söyle ip kontrol etsinleryaw kes am multisi kendin dedin mobil veriden hesap açıyorum ip adresim belli olmasın diye ama ig hesabın belli @kankabenheckırım @tetrox72 @Mikayil Huseyinzade @Chavoo hepsi senin
Tamamda ig bana ait değil ki zaten hesapları ben vurmuyorum arkadaşım vuruyor ben onun sadece reklamını yaptımLan ona gerek varmı gerizekalı ig hesabını kapak gibi oraya yazmışsın
@İbrahim spydan ban yemişti tekrar gelmiş dolandırıcıdır eski hesabı @tetrox72 bakabilirsiniz
Yalana bak aq neyse kardeş dolandırıcı biri bu forumdan ekmek yemez merak etme dolandırıcı diye belirtirirm her konuda olur biterTamamda ig bana ait değil ki zaten hesapları ben vurmuyorum arkadaşım vuruyor ben onun sadece reklamını yaptım
Kardeş ?Yalana bak aq neyse kardeş dolandırıcı biri bu forumdan ekmek yemez merak etme dolandırıcı diye belirtirirm her konuda olur biter
Kanka hitap olarak hakketiğin kelimeye kullanırsam forumdan ban yerim ha madem kardeş kelimesini kabul etmiyorsun peki insan evladı yukarıda belirttiğim dolandırıcısın!Kardeş ?