Predictum Indicator

Arkadaşlar merhaba, Tradingview üzerinde çalışan bir indikatöre ait script kodlarını arıyorum. Orijinal adı Predictum olarak geçiyor ama internet üzerinde Rusların yaptığı...

Arkadaşlar merhaba, Tradingview üzerinde çalışan bir indikatöre ait script kodlarını arıyorum.
Orijinal adı Predictum olarak geçiyor ama internet üzerinde Rusların yaptığı ismiyle Indicatum, ve yerli arkadaşların yaptığı isimle Lakdoz, focused vs farklı farklı isimlerle bu indikatörü görüyorum.
Bu indikatöre ait kodlar elinde olan varsa rica etsem benimle paylaşabilir mi diye sormak istedim, teşekkür ederim.

photo1643485670.jpeg

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ücretsiz vereceğini sanmam ama @Zexen ilgilenmek istersen bilgine.
Çok teşekkür ederim, sağolasın.
Bulabilirsem belki üzerinde çalışıp kullanırım diye bir süredir arıyordum bunu ama denk getiremedim.
Mutlaka birilerinin elinde olmalı çünkü hepsinin de görseli birebir aynı... Aklıma gelince buraya yazmak istedim :)

Arkadaşlar merhaba, Tradingview üzerinde çalışan bir indikatöre ait script kodlarını arıyorum.
Orijinal adı Predictum olarak geçiyor ama internet üzerinde Rusların yaptığı ismiyle Indicatum, ve yerli arkadaşların yaptığı isimle Lakdoz, focused vs farklı farklı isimlerle bu indikatörü görüyorum.
Bu indikatöre ait kodlar elinde olan varsa rica etsem benimle paylaşabilir mi diye sormak istedim, teşekkür ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 29760
Ücretli kardeşim benzeri olan bir versiyonunu DEMO olarak atabilirim istersen

Kodları kullanmak için istiyorsan piyasada bunun gibi bir sürü indikatör var paylaşabilirim yani bu indikatör farklı birşey yapmıyor sinyal üreten indikatörler ancak bota bağlamak için kullanılır manuel işlemler için gereksiz

Kodları ne yapacaksın bilmiyorum fakat boşuna arama kimse paylaşmaz
Benzeri de olabilir belki, atabilirsen çok sevinirim :)
Şöyle ben kriptolarla ilgileniyorum da bu indikatörü bir süredir farklı farklı yerlerde görüyorum.
Hepsi de 15-20-100-200 dolar gibi aylık rakamlarla abonelik satıyorlar, ortada kodların gezdiğini bildiğim için de o ücretleri vermek istemedim açıkçası :)
Bir de bu konuya ilgim var, kodların üzerinde çalışıp biraz daha geliştirebilir miyim diye bakmak istedim öyle diyeyim.

Kodları kullanmak için istiyorsan piyasada bunun gibi bir sürü indikatör var paylaşabilirim yani bu indikatör farklı birşey yapmıyor sinyal üreten indikatörler ancak bota bağlamak için kullanılır manuel işlemler için gereksiz
Tabii ki haklısın, bir sürü farklı farklı şekilde çalışan indikatörler mevcut. Kendim de bazılarını kendime göre optimize ediyorum ara sıra.
Bu aralar bunu sık görmeye başlayınca acaba bulabilir miyim diye araştırmak istedim

Tabii ki haklısın, bir sürü farklı farklı şekilde çalışan indikatörler mevcut. Kendim de bazılarını kendime göre optimize ediyorum ara sıra.
Bu aralar bunu sık görmeye başlayınca acaba bulabilir miyim diye araştırmak istedim
Hocam şimdi bu tarz sinyal üreten indikatörleri satmak için tasarlıyorlar işte aylık paket yıllık paket falan o yüzden kodları paylaşmazlar bekleyin size indikatör atacağım kodlarıyla deneyin

Öncelikle merhaba
trading view pro versiyonun varsa sana şöyle bir script yazmanda yardımcı olabilirim
kendi statrejine göre al sat anı ayarlayıp bunu bir alarm sistemi ile siteye sorgu attırrız (bu genellikle bot siteleri oluyor )
dediğim gibi trading view pro versiyonu lazım alarm için
öneriniz için teşekkürler @vuk abim :)

Hocam şimdi bu tarz sinyal üreten indikatörleri satmak için tasarlıyorlar işte aylık paket yıllık paket falan o yüzden kodları paylaşmazlar bekleyin size indikatör atacağım kodlarıyla deneyin
Aynen hepsi de o tip abonelik sistemleri kurmuşlar ama çok ilginçtir ki kodlara ne zaman bir güncelleme gelse yine Rusu da Türkü de aynı anda kendi yazdığımız indikatöre güncelleme yaptık geliştirdik diyorlar ama dediğim gibi hepsi bir şekilde kopyalayarak sunuyor :)
Size zahmet veriyorum ama çok teşekkür ederim, bekliyorum :)

Öncelikle merhaba
trading view pro versiyonun varsa sana şöyle bir script yazmanda yardımcı olabilirim
kendi statrejine göre al sat anı ayarlayıp bunu bir alarm sistemi ile siteye sorgu attırrız (bu genellikle bot siteleri oluyor )
öneriniz için teşekkürler @vuk
Öncelikle merhaba
Free sürümde de alarm kullanma hakkı var 1 adet indikatöre alarmları gömersen pro sürüme gerek duymadan 1 den fazla farklı alarm alabilirsin

Öncelikle merhaba
Alarm konusunda sıkıntım yok, Tradingview'ın Premium versiyonunu deneme şeklinde kullanıyorum her ay :)
Aslında bi strateji oluşturma konusunda da sıkıntım yok, tradingview'da apiler aracılığı ile vs al sat yaptırmayı biliyorum bu bahsettiğim indikatörü her yerde görmeye başlayınca onu bulmak istedim sadece :)
Çok daha iyilerini de biliyorum hatta ama bunun kerameti nedir anlamak ve incelemek için araştırıyorum öyle

Free sürümde de alarm kullanma hakkı var 1 adet indikatöre alarmları gömersen pro sürüme gerek duymadan 1 den fazla farklı alarm alabilirsin
evet fakat 2. alarm kurma izni maalesef yok.
bu yüzden 2. ihtimal başka coinde vs çıkarsa tek çare beklemek oluyor :( buda büyük kazançları engeliyor hatta kaybetmek için kazanç ı ertliyor

evet fakat 2. alarm kurma izni maalesef yok.
bu yüzden 2. ihtimal başka coinde vs çıkarsa tek çare beklemek oluyor :( buda büyük kazançları engeliyor hatta kaybetmek için kazanç ı ertliyor
Alarm sayısı konusunda hiç sıkıntım yok, premium denemesi kullanıyorum ya o yüzden 400'e kadar ayarlayabiliyorum şu an.

Önceki mesajda yazmıştım ama arada kalmış olabilir. DM açık sanırım, gönderebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim :) @Natureza

bu ve cashcontrol adlı indikatör de lazım bulursan bana da atarmısın

132,108Konular
3,275,135Mesajlar
316,913Kullanıcılar
VAVENSon Üye
Üst Alt